reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam się i ja.
Zaglądnęłam do was tylko na chwilkę, właśnie wróciłam ze spółdzielni musiałam złożyć podanie na wyrażenie zgody na wymianę grzejnika na nowy, aż ta biurokracja, mam nadzieję, że otrzymamy szybką odpowiedź.
Ja dziś nie najlepiej się czuję, stojąc w kolejce w mięsnym myslałam, że zaraz zemdleję, tak mi się słabo zrobiło. Więc zrobiłam szybko zakupy i do domku.

A jak wasze samopoczucie dziś?

Zmykam robic obiadek, bo zaraz moje chłopaki zaczną się schodzić ze szkoły.
Do wieczorka

reklama
Dzień dobry , witam cieplutko:-):-)

Mało ostatnio piszę,ale systematycznie Was podczytuję :tak:.

Altoids, Wanilia sky,Mufcia - do @ głośno i wyraźnie - A POSZŁA WON:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Altoids - sprzątanko...u mnie lajtowo w tym roku...11 godz. w pracy, więc nie ma czasu ani chęci, mama mi chociaż umyła okna, a ja tylko szybciutko zrobię podłogi, zetrę kurze, ubiorę choinkę i tak musi być

Miłego dzionka życzę wszystkim staraczkom i nie tylko:-):tak::-):tak:

11.gif

Mufciu, Wanilia - to na poprawę sampopoczucia:tak::-)

Aga również dziękuję.

Właśnie cos mi się przypomniało, wczoraj mój osmioletni syn powiedział mi, że jak chcę być w ciąży to muszę iść do lekarza się przebadać czy mogę mieć dzidziusia :-D
Niezły z niego cwaniaczek, co:tak:

Witajcie dziewczynki.
Dawno mnie nie było na tym wątku i pewnie nie dam rady nadrobić wszystkiego co pisałyście. Dużo się u mnie działo, wiekszość z was wie co, ale ważne, że to już przeszło i będzie wszystko ok z moją fasoleczką. Widze kilka nowych osób - witam je serdecznie.

Witajcie dziewczynki.
Dawno mnie nie było na tym wątku i pewnie nie dam rady nadrobić wszystkiego co pisałyście. Dużo się u mnie działo, wiekszość z was wie co, ale ważne, że to już przeszło i będzie wszystko ok z moją fasoleczką. Widze kilka nowych osób - witam je serdecznie.
Witaj Mamusiasynusia
ciesze sie ze u Ciebie ok, i ze fasolinka ma sie dobrze, to juz 9 tydz, to juz chyba zaczyna sie robic duza ta fasolka.....
Wpadaj do nas czesciej i poprosimy o fliudki....

witajcie dziewczynki :-):-):-)
dzisiaj zaczynamy 8 tydzień :))))))))
brudzenia czsami jeszcze się zdarzają ale czujemy się dobrze :happy2::happy2::happy2:
jutro rano przed szkolą ide na badania krwi.... trzeba było okrężną drogą zalatwiać badania bo w służbie zdrowia powiedzieli mi ,że limit na morfologię jest wyczerpany i nie mają funduszy wrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witajcie dziewczynki :-):-):-)
dzisiaj zaczynamy 8 tydzień :))))))))
brudzenia czsami jeszcze się zdarzają ale czujemy się dobrze :happy2::happy2::happy2:
jutro rano przed szkolą ide na badania krwi.... trzeba było okrężną drogą zalatwiać badania bo w służbie zdrowia powiedzieli mi ,że limit na morfologię jest wyczerpany i nie mają funduszy wrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cieszę się Ilonko, że u Waszej dwójeczki wszystko idzie zgodnie z planem:tak::-):-). Uważajcie na siebie:tak:.
Co do tych limitów, to u nas też tak było, że zawsze był jakiś problem i zaczęłam robić badanka prywatnie.

reklama
Altrodis czy duża to nieweim, bo ostanio byla sporo mniejsza, ale mam nadzieje, że nadrobi. USG mam 10 stycznia to się wszystko okarze tz. jakie robi postępy mój cudzik.
Oto fluidki:
```````````````
Moreme wiesz ja chyab tez prywatnie zaczne robić tz. u mnie w przychodni, ale zapłace, bo ja chodze do ginka dość daleko i na wszystkie badania musze jeździć, a tak to sobie na miejscu zrobie. Patrzyłam ostanio i morfologia kosztuje państwo 8zł, to powiem Ci szczerze, że benzyny więcej wypale niż warta jest jazda tam gdzie mój ginek przyjmuje.

Do góry