reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
sluchaj albo mialas pozniej owu, albo juz sama nie wiem, zrob moze bete
Owu miałam w piątek 9 sierpnia.
Już 20 sierpnia miałam słaba kreskę na teście. Sama jestem ciekawa co z tego będzie. Jakoś spokojnie podchodzę do tego. Muszę podjechać do szpitala. Tak mi sugerowali po ostatnim poronieniu jakby się okazało ze jestem w ciąży. (Tzw oddział „wczesna ciąża”, nie mieszkam w PL). Sama nie wiem na co czekam.

Hej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem

Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwi :( jest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085
Spokojnie. W pierwszej ciąży taki miałam
Liczy się ,że jest kreska :)

Hej. Po sprawdzeniu owulacji w tym miesiacu, mam nadzieje ze cos bedzie. Juz staramy sie ponad rok i nic. Jestem 4 dni przed@. Ale jeszcze nie robilam testu. Bardzo boli mnie podbrzusze od dnia owulacji a o bolu plecow niewspomne. Jak myslicie testy juz cos pokaza ?

Mi pokazały [emoji4] testuj testuj

Dziękuje [emoji8] dobrze że nie czekałyście tak długo [emoji18]
Ironka
Trzymam kciuki

Lenalila
Ja wręcz przeciwnie. Oaza spokoju co u mnie jest odmiennością [emoji23]

Madziolina_p
Też chyba dziś zrobię betę [emoji106]

Maakkaa1
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz [emoji4]

Onaa.86
Może mocz bardziej rozcieńczony. Oby @ nie przyszła [emoji4]

Ja wczoraj do północy na SORze że starszą córką.. Złamała rękę także gipsowanie za nami i dłuuugie kolejki... Ludzie po 6 h tam czekali. Muszę przyznać że nie spodziewałam się życzliwości Pani rejestracji. Powiedziałam jej że jestem we wczesnej ciąży i nie zbyt dobrze się czuje.. Cały czas boli mnie podbrzusze i krzyż i poprosiłam żeby przyjęli nas wcześniej. Przekazała info lekarzowi i dzięki za to bo nie czekałyśmy aż tak długo... W domu byłam przed 1 rano..

reklama
Powodzenia [emoji8]
Hej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem

Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwi :( jest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085

Do góry