reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć Kochane Dziewczyny!!!!
Ja chyba już dziś się z Wami pożegnam. W poniedziałek wylatujemy na święta a jeszcze nic nie gotowe. Pakowanie, prasowanie w lesie...:-(
Poza tym Barto ostatni raz idzie dziś do przedszkola, G ostatni dzień w pracy, więc nie będzie kiedy posiedzieć spokojnie przy komputerku i popisać. Będę Was w miarę możliwości podczytywać i jak tylko zatestuje to napiszę (jeśli w ogóle będzie czym się chwalić!).

Wszystkim Wam życzę:
Pięknych Świąt Bożego Narodzenia,
Fasolkowych prezentów pod Choinkę,
spełnienia marzeń i grzecznych dzieci :-D!
No, może nie muszą być cały czas grzeczne, ale niech będą zdrowe jak rybki!!:-D;-)
Żeby przyszły Nowy Rok 2008 przyniósł Wam wszystkim dużo szczęścia, uśmiechu i radości!!!
Naszym ciężarówkom życzę pomyślnego rozwiązania, tym które jeszcze mają sporo czekania na swoją dzidzię, spokojnej ciąży.
Ale wszystkim staraczkom życzę ZAFASOLKOWANIA bez wyjątku!!!!

Nie będę Was wszystkich wymieniać z imienia, naprawdę Wam wszystkim życzę tego i jeszcze więcej z całego serducha!!!!

ange208.gif
natale30.gif

25.gif

Trzymajcie się dziewczyny!!!

reklama
Czesc laseczki

Eliczku zycze Ci wszystkiego dobrego i fasolki

4.jpg

Altoids, Ewciu, Mufko, witajcie babeczki.

Mamusiasynusia, Idarnowska, Bastra, Sylciu, Puchatko dbajcie o Wasze fasolki.

Ja dzis czuje sie lepiej, w nocy nic nie spalam- ale teraz jest ok.
Maz wraca w marcu , na 2 miesiace. W maju leci na 6 miesiecy do Azji, ale na Swieta Bozegonarodzenia 2008 bedzie w domu- wiec luzik....hihihi.....

Wszystkim zycze milego wieczoru.

Beatko to się będzie działo. Cos czuje, że fasolinka będzie jak nic.

Eliczku jeszcze raz zięki za zyczenia - śliczne te aniołeczki. Ja uwielbiam aniołeczki, zbieram małe figurki aniołków, ale tylkoz buziaki dzieci. Mam juz ich ok 100 i ciągle mi mało. A wy coś zbieracie?

reklama
Do góry