reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzięki Pirzonek, właśnie sprzedałaś mi super pomysł na prezenty dla całej rodzinki:-).
Bo weź tu cholercia wymyślaj co roku prezenty dla 25 osób... a tak to chociaż w tym roku będę miała z głowy.
A to kubek a to kalendarz i to bez wychodzenia z domu, hihi:-D I sobie i mężusiowi też po kubku do pracy i gites.

reklama
Zosieńko sto lat, życzę ci ... braciszka :-D:-D:-D

Blanes witaj, co do naszej-klasy , to jak tylko napisałam do ciebi, to się połapałam jak to zrobiłaś :-p
A ja muszę pochwalić Maksia: Jak go wczoraj o 19.30 położyłam do łóżeczka, to pospał do 6 rano :szok::-D:tak: potem cycek i drzemka jeszcze do 7.30 :-)

:-):-):-) mamy i Kubisia :-):-):-) długości nie znam, ale waga: 4510 :szok: i to przed terminem :szok::szok::szok: dobrze, że moją Natalkę pocieli, bo jeszcze by mi się rozpadła na kawałki :-D:-D:-D a oto i on :-):-):-):-)
kubusdo1.jpg

kiedyś i mój Antonek był taki malusi :cool2:

EMILA pomysł nie Pirzonka, a Gingeroska :-) a Gingerosek zgapił pomysł od Oleoli ;-)

kubek Maciejki będzie wyglądać tak ;-) kilka dni zastanawiałam się nad ramkami :wściekła/y: ostatecznie na tej stanęło (co by pana nie denerwować dłużej ;-)) no i w przyszłym tygodniu chcę tajniacko odebrać ;-) jak dla mnie wybór ramek za mały :-D niezdecydowana totalnie jestem ;-) ech :baffled:
ak12px7.jpg

JOLA :cool2: ładny śpiochal z mojego kuzyna :cool2:

oj sorki Gingerosku za to moje roztrzepanie :zawstydzona/y:
ja też już szykuje zdjątka na kubeczki, kalendarze i puzzle....już widzę jakie będzie zaskoczenie hehe:-D
no i gratulacje z okazji Kubusia - dorodny chłopak...

Gingeros, jaki piękny Kubuś, aż się wzruszyłam, bo ja bym chciała jeszcze.....:-:)-D Gratulacje dla Mamusi dużego synusia.

Wszystkiego naj dla Zosieńki i pozostałych Jubilatów.

reklama
witajcie
ale dziś miałam dzionek - szkoda gadać - bieganina i do tego sama cały dzień z Krzysiem, bo M do teściowej na torta urodzinowego pojechał - ona miała ur wczoraj, ale wpisane ma w dowodzie dzisiaj, bo jej matka przesadna była - a mnie sie upiekło z jechaniem tam, bo teść chory i bali się o Krzysia :-):-):-):-):-)
ale teraz relaks :-):-):-) Krzyś śpiocha, mieszkanko ogarnięte po jego kąpieli i jedzonku - idę zrobić sobie herbatki i biorę się za necik ;-);-);-)
nie wiedziałam, ze miałam pomysły na prezenty ;-) ale tak na ucho powiem Wam, ze wszystkie już mam w komplecie :-):-):-)

buziaki dla Zosieńki i Alicji Ryskowej

Do góry