reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
najpierw zasnąć nie mogłam :wściekła/y: a później całą noc śniłam o moich prezentach w sortowni :wściekła/y: sądzicie, że by mi osobiście pozwolili znaleźć ?? ech ... mam jednak nadzieję, że fakt ujawnienia tego absurdu w Faktach trochę polepszy sprawę :tak: nadzieja matką głupich ;-) przykre, że prezent dla Antonka, który miał do pokonania 100km, będzie szedł miesiąc :wściekła/y: to jest właśnie POLSKA !! normalnie wściekam się jak dzika locha !!

ELFIKU tak dla wyjaśnienia ;-) mamy dwóch Maciusiów - duży Maciuś, czyli moja Maciejka i mały Maciuś, siostrzeniec szwagierki ;-) wszyscy razem spędzmy święta i stąd podział na duży i mały :-D dla dużego mam już skromny prezent - do odbioru we Wrocławiu (fotokubek z fotkami Antonka i napisem - kubek mojego taty ;-))

no i dzisiaj moja Natalka (z Pszczyny) zostanie mamusią cudnego Kubusia :-D wczoraj mi zazdrościła takiego dużego Antonka, a dzisiaj sama będzie miała takie słodkie stworzonko :-) będzie cięta niestety, na wszystkich USG wychodził trochę duży Kubuś ;-)

a wiecie, tak sobie wczoraj myślałam i myślałam, i doszłam do wniosku, że nasza koleżanka z forum e-Mama dała sobie na luz, bo nas tutaj podczytuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

glitteryourwayd00ec21bnl6.gif

glitteryourwaye51c027dfn9.gif

glitteryourwaydaaed6deoq4.gif

Ginger - pomysł z kubkiem niezly :tak: A co do Maciusiów to nie wiedziałam. Bylam pewna że o Maciejce mowisz :-)

Pycia - super ze qpasy ok :tak:

BUZIAKI I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ DLA ZOSIEŃKI !!!

Ja też nie mogłam sobie kawy odmówić:zawstydzona/y: na początku piłam zawsze po karmienu, wmawiając sobie, że do następnego karmienia się "rozpłynie" w organizmie:-D
poza tym Staś z kawą, czy bez kawy i tak bardzo aktywny jest:-)

Dorotka myśl o miłym powrocie:tak: a rozłąka szybko minie:-)

Gingeros współczyję akcji z prezentami (bądź ich brakiem;-))

Blanes łelkam bek:-D

reklama
Do góry