reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Martitka, śladami Gingerosa zamówiłam na allegro:
FOTOKUBEK z Twoim zdjęciem FOTO KUBEK KUBKI (284346474) - Aukcje internetowe Allegro

zdążyłam jeszcze zrobić sesję fotograficzną: :-)
Picasa Web Albums - Emmila - Krzysio 3-6 m-ca
(jakaś lewa jestem bo nie wiem o co chodzi z tymi
...i nie umiem wkleić zdjecia
photo

i tylko się teraz zastanawiam czy paczka zdąży przyjść przed świętami ...:confused:
coś czarno to widzę..:baffled:

reklama
Osz fuck... :oo2:
Młody zasnął o 20, obudził się o 21 i do teraz go usypialiśmy... Kręgosłup mi odpada od wiszenia nad łóżeczkiem, mózg już się zlasował od krzyków. Zdycham.
Wołam o zęby!!! Wyjdą i ma być lepiej!!! Jeżu...

Nawet życzeń półroczniakom kochanym nie złożyłam :zawstydzona/y:

Najlepszego dla Maluszków!!!
b015.gif
b020.gif

jeszcze raz najlepszego:-):-):-)

Esiu nie wiem co wisi w powietrzu ale Julciak od 3 dni idzie spac max 20.30
a potem wstaje tak po 1 godzince
i usypia po 323 ale blizej 23.30:wściekła/y::wściekła/y:

bialej gorączki dostaje normalnie bo nawet polezec nie mam jak i posiedziec na bb:tak:

Luka witaj,nam Ciebie tez brakuje:-):-):-)

reklama
Do góry