reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

witajcie :-):-):-)

Emila: to tylko ta miska tak wyglądała na fotce ;-) ale on tyle nie zje na raz :-)
maks zjada 150 ml zupki a przeważnie 120

co do krzesełek ja mam Deltim NAm Nam
nie ma na allegro, bo producent nie podpisuje umów z handlowcami allegrowymi
na stronce Deltima są modele Nam Nam
jestem zadowolona :-):-):-):-)
są też 3 stopnie regulacji oparcia i 5 stopni wysokości

zdejmowane 2 tacki i wszystko ładnie wykonane i porządnie :-)
cena 300 zł, więc da się przeżyć

reklama
Pirzonek, właśnie oglądam waszą galerie. Ale ten twój Krzysio jest słodziak, zakochałam się normalnie :tak:. Jakie wielkie oczy i te uszka ma kochane :-).

Pirzonek, właśnie oglądam waszą galerie. Ale ten twój Krzysio jest słodziak, zakochałam się normalnie :tak:. Jakie wielkie oczy i te uszka ma kochane :-).
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję w imieniu Krzysia
te uszka to ma takie śmieszne ;-) mam nadzieję, że mu nie będą odstawać
ale na ten okres rozwoju po fotach mnóstwa czerwcowych dzieciaków dużo z nich ma takie jeszcze niekontrolowanie jakby odstające ale jednak nie
póki co głowa rośnie i rośnie i wszystko zmienia swoje proporcje ;-)

Kadia wutaj po raz drugi!!

Jolka super z tym spaniem, jak to zrobiłaś, ja też tak chcę;-)

Szczerze mówiąc... samo się zrobiło :zawstydzona/y: widocznie Maksio stwierdził, że woli się wyspać niż opychać w nocy mleczkiem :tak::-D

My mamy krzeseło R-baby, więc nie żadne firmowe, ale ma dwie tacki regulowane w trzech pozycjach, trzy pozycje oparcia, składany podnóżek i siedem wysokości siedziska, cztery blokowane kółka. Zapłaciliśmy 150zł (na aukcji z licytacją) i jesteśmy zadowoleni ;-):-)

Melasa : hmm to mi zadałaś mega pytanie :szok:
czasem Krzyś popisze nosem jak mu łepek spadnie ;-) ale już robi tak coraz rzadziej, bo silniejszy jest :-):-):-) a szyderczy śmiech z Synunia .... nie kojarzę :no:

Melasa : hmm to mi zadałaś mega pytanie :szok:
czasem Krzyś popisze nosem jak mu łepek spadnie ;-) ale już robi tak coraz rzadziej, bo silniejszy jest :-):-):-) a szyderczy śmiech z Synunia .... nie kojarzę :no:

No żartuję przeciez z tym szyderczym śmiechem :-)
Mi to śmiesznie wygląda bo nasza Ania jak tylko na brzuch zostanie położona to od razu głowa do góry. A jak się zmęczy to jej nie odkłada tylko wrzaśnuie żeby ktoś ją ratował ;-) Tak więc jak ktoś pisze że jego dziecko śpi na brzuchu- albo gdy widze jak Twój Krzysio położył nos na kocu- to zastanawiam się HOW IS IT POSSIBLE :-D

no tak Melasko a u mnie odwrotnie było
on nie cierpiał leżeć na brzuchu od samego początku - jak przywalił nosem w podłoże to do końca 3 miesiąca wrzask był przy próbach kładzenia na brzuch
potem powoli dał sie kłaść ale nie na długo
a potem sam padał twarzą na kocyk - ale już delikatnie i tak leżał i patrzył wokoło
a spanie na brzuchu - zdążyło sie 2 razy przy ząbkowaniu i tyle
kocha plecki i leżenie na plecach, spanie itd
ale teraz polubił brzucholek wreszcie i jak leży to się rozgląda i podnosi na rekach wreszcie :-):-):-):-):-)
także wszystko jest możliwe ;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry