U
użytkownik 181
Gość
A czy nie jesteś czasem szczuplutka? Zazwyczaj u takich osób późno rośnie i nie wielki
Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 5 tyg. A też mam jakiś płaski .
Dziewczyny czy to normalne że podczas kaszlu czy kichania czuje ciągnięcie tak jakby macicy?
Super wieści!To tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Pytałam o bol wszystkiego [emoji6] Boli mnie szyja barki, nogi, plecy, miednica. Jejku wszysrko co możliwe mnie ciągnie. Twierdzi że tak może być, zwłaszcza, jak ma się nie koniecznie zdrowy kręgosłup.Super wieści!A pytalas o bol nerki?
U mnie w 6+6 8,5mmTo tak jak u mnie [emoji6]
Po wizycie kamień spadł mi z serca. Jest fasolka,serduszko bije i ma 5 mm [emoji3059] jestem spokojna.
Witam rowniez nowe osoby, pół dnia mnie nie było i już pogubiłam się w rozmowach [emoji3526]
Nie nieA czy nie jesteś czasem szczuplutka? Zazwyczaj u takich osób późno rośnie i nie wielki![]()
Ja miałam w piątek zarodek 2,5 mm, a teraz we wtorek było już serduszko i 5,9 mm [emoji6]Nie, chociaż ginekolog przypuszczał że widać jego zarys![]()
Niestety, tak.
Piateczka
Ciekawe czemu mi nie mówił za tydzień albo za dwa wizyta, tylko za 5 dni![]()
U Ciebie było podobnie, prawda???najpierw pęcherzyk a na następnej zaraz wizycie serduszko?
Jak sluszna metoda to niech się rozpowszechnia![]()
Widzisz, nerwy niepotrzebne, maleństwo się super rozwija [emoji3059] kiedy kolejna wizyta?To tak jak u mnie [emoji6]
Jejku, bardzo się cieszę, że wszystko dobrzeTo tak jak u mnie [emoji6]
Ja mam 5t4d a termin wg OM na 26.04 [emoji6][emoji28]Kurczę mam termin jednak na 3 maja.
Więc przerzucam się na majowe mamy choć z doświadczenia wiem, że z tym bardzo różnie [emoji14]
Dzisiaj mam 5+1.