reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

2 razy test z blada kreska kilka razy negatywny. Opóźnia się miesiączka

Paulina Ban

Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny :) mam
Do was takie pytanie.. zreszta jak w temacie 2 razy na teście wyszła mi blada kreska, ale również kilka testów negatywnych. Spóźnia mi się miesiączka 3 dnia, a cykle mam regularne. Czy zdarzyła wam się taka sytuacja? Co doradziłybyście zrobić? Iść na badanie z krwi? Czy na razie czekać?

Załączniki

• 085E47D8-26E3-4A1E-839B-B7B118B9A43A.jpeg
    085E47D8-26E3-4A1E-839B-B7B118B9A43A.jpeg
    83,9 KB · Wyświetleń: 345
  • 92B46CD6-CA0F-432B-901E-A5DAF8016809.jpeg
    92B46CD6-CA0F-432B-901E-A5DAF8016809.jpeg
    720,1 KB · Wyświetleń: 346
reklama
Na tym pierwszym coś majaczy, natomiast ten drugi jest negatywny. Zrób betę i będziesz wiedzieć. Najplepiej jeszcze dzisiaj. Poszukaj laboratorium, które jest dzisiaj czynne.

reklama
Na tym pierwszym coś majaczy, natomiast ten drugi jest negatywny. Zrób betę i będziesz wiedzieć. Najplepiej jeszcze dzisiaj. Poszukaj laboratorium, które jest dzisiaj czynne.

Skoro uważasz, ze jest negatywny a jeden coś majaczy to po co mam się spieszyć i nakręcać na badanie z krwi? Na spokojnie.. czekam na miesiączkę i zobaczymy

reklama
Do góry