reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Dziewczyny czy moze wiecie czy kazdy zab ma zawiazek osobny czy one sa polaczone? POMOCY:-(

chyba osobny bo mi 2 nie wyszły i jak było brak zawiazka to oznaczało to ze nie mam co liczyc że mi wyjdą :baffled: ale w miejsce 2 przesuneły się 3 i reszta za nimi i jest ok :tak:a 3 mi przypiłowała dentystka na równo z resztą :dry:

reklama
Irtasia spokojnie,okaze sie po rentgnie,co i jak.

A kubie znów sie coś wykluwa,bo ślini się strasznie i pcha paluchy do buzi.:-D

TARA! LAila czesto marudzi krzyczy chce tylko do mamy...efekt: gorna prawa jedyneczka a wlasciwie jej czubek! lewa jedyneczka tez chyba wkrotce wyjdzie!

Kazdy lekarz kaze czekac :wściekła/y:tylko ciekawe na co:baffled:
Na nastepnej wizycie zapytam sie czy jej zrobia rentgena ale dopiero w styczniu:baffled:

reklama
Do góry