Dziewczyny, 3 cykl po poronieniu i 3 cykl zupelnie inny niż wszystkie do tej pory. Mam jeszcze z 12 dni do miesiączki a tak mnie już nerwy trzepią. Mąż już ucieka przede mną bo raz go przytulam raz się na niego drę i nie mogę tego opanować. Najwczesniej miałam coś takiego tydzień przed @. Jeszcze sutki zaczęły wczoraj ale tak to już miałam nie raz. Drugi cykl biorę duphaston. Jak Wasze PMS?
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
ja mialam ok tygodnia plamien, tylko po tym jak wyszly mi dwie kreskiJa też miałam plamienia i brzuch nie bolał a zawsze bolał i okazało się, że za dwa dni wyszły dwie kreski![]()
Ale mi dziewczyny dałyście do myślenia. Dobrze, że mam ten test kupiony, nie będę się bić z myślami czy iść do apteki. W razie jak się nie rozkręci będę robić.ja mialam ok tygodnia plamien, tylko po tym jak wyszly mi dwie kreski
Martyna84
To może wina dupathsonu, bo to progesteron, a przed @ to właśnie progesteron jest odpowiedzialny za Pms. I u ciebie jest teraz wyższy poziom to może i gorsze objawy?Dziewczyny, 3 cykl po poronieniu i 3 cykl zupelnie inny niż wszystkie do tej pory. Mam jeszcze z 12 dni do miesiączki a tak mnie już nerwy trzepią. Mąż już ucieka przede mną bo raz go przytulam raz się na niego drę i nie mogę tego opanować. Najwczesniej miałam coś takiego tydzień przed @. Jeszcze sutki zaczęły wczoraj ale tak to już miałam nie raz. Drugi cykl biorę duphaston. Jak Wasze PMS?
Martyna84
Ja miała plamienie, ale i ból na drugi dzień wszystko przeszło i popołudniu II kreski.Ja też miałam plamienia i brzuch nie bolał a zawsze bolał i okazało się, że za dwa dni wyszły dwie kreski![]()
Martyna84
Rób, rób, my tu czekamy na wieści!!!!!Ale mi dziewczyny dałyście do myślenia. Dobrze, że mam ten test kupiony, nie będę się bić z myślami czy iść do apteki. W razie jak się nie rozkręci będę robić.![]()
MamaWojtusia15
Rób rób [emoji7]
Ale mi dziewczyny dałyście do myślenia. Dobrze, że mam ten test kupiony, nie będę się bić z myślami czy iść do apteki. W razie jak się nie rozkręci będę robić.![]()
Miesiąc temu też brałam duphaston i nic takiego się nie działo. A jak Ty się czujesz ? Ja mam 4 dpo a Ty?To może wina dupathsonu, bo to progesteron, a przed @ to właśnie progesteron jest odpowiedzialny za Pms. I u ciebie jest teraz wyższy poziom to może i gorsze objawy?
Martyna84
Oo to coś u ciebie na rzeczy!!!Miesiąc temu też brałam duphaston i nic takiego się nie działo. A jak Ty się czujesz ? Ja mam 4 dpo a Ty?
A u mnie mnóstwo objawów hehe, czyli standard musi być!
Dzięki że pytasz.
Ja dziś 20dc i 7dpo
reklama