Który dzień cyklu masz?Hejciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.
![]()
reklama
kiwaczka89
Fanka BB :)
i tego i życzę - oby tym razem się udałoHejciągle mi niedobrze. Od dwóch dni, coraz mocniej. W nocy nie mogłam spać. I niedobrze. Ciało tyle razy już mi platalo figle, że nie sugeruję się. Tak bardzo nie chcę już rozczarowania. Skupiam się na tym co jest tu i teraz. Wierzę, że w końcu się uda.
![]()
maeria
Nie testuję. Dla mnie te testy to meczarnia. Czekam na termin @ i wtedy zobaczę co dalej.i tego i życzę - oby tym razem się udałokiedy testujesz?
budkaa
ja tez w srode owu. Wczoraj nie bylo nic, za to w sob i nd bylo, maz juz mowil ze dzisiaj i jutro znowu akcja, wczorajszy wieczor byl regeneracyjnyU Nas 2 dni do owu i spełniliśmy właśnie "obowiązek" hahaha Mąż się ze mnie nabija bo po wszystkim powiedziałam " jak dobrze, że już odhaczone, wieczorem w spokoju film można obejrzeć" hahaha
Ostatnia edycja:
Trzymam kciukasy.23 dc, 10dpo.
Guziczek9319
@ dalej nie ma, słabo się czuję. Myślicie, że "coś z tego będzie"??Cześć kobietki my z mężem w tym miesiącu zaczęliśmy starać się o dzidzie. Przez 3 lata brałam tabletki anty, miałam czas na oczyszczenie organizmu już 2 miesiące biorę kwas foliowy. Jestem hasimotka także podejrzewamy, że może być różnie z zajściem w ciążę ale się nie zamierzamy poddawać trzeci dzień spóźnia mi się @ robiłam test ale niestety wyszedł negatywny

JestemZosia
Jak to widać? W jaki sposób?Nie mam pojecia jak to dziala ale u Nas w rodzinie jedna osoba od zawsze wróży Pannie Młodej zaraz po Ślubie i do tej pory raz się pomyliłOn sam jest przekonany, że obrączka prawdę "mówi"
Tyle, że w tej "wróżbie" widać też poronienia ..
reklama
JestemZosia
Cześć dziewczyny! Za dwa dni mam mieć @ a tu ani jednego objawu.. Zawsze już ze 4 dni szybciej mam plamienia.. Trochę się boję że jednak się spóźni bo jestem przeziebiona. Tyle czasu już siw staramy że nawet nie wierzę że mogło się twraz udać