Liily
Fanka BB :)
GratulacjeJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek![]()
Przykro mi, a szlysmy bardzo podobnie. Ale mam nadzieję że ten cykl będzie owocny i dołączysz w przyszłym miesiącuGratuluje nowym mamusiom:-)
Ja niestety się z Wami zegnam:-( wygląda na to że test sprawił mi figla pokazując pozytyw a @ spóźnił się dodatkowo 3 dni:-)
Dajcie o siebie i maluszki!
SuperJa właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek![]()
U mnie podobnie tylko po 8h dziennie.... I po 2 godzinach kompletnie nie mam weny do pracyJa mam wizytę dopiero 12 października. I już się nie mogę doczekać... =(
Jeszcze mam stresująca pracę 10 godzin przed komputerem .. Nie wiem co to będzie..
Super gratuluję :-*Ja właśnie po usg, jest i ciałko i zarodek![]()
Mnie pobolewa brzuch i co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić, czy nie zaczęłam krwawić, uczucie jakby zaraz miesiączka miała przyjść. Co chwilę łapię cycuchy żeby sprawdzić czy nadal boląJa do lekarza idę dopiero 23.10, to już powinna być jakaś połowa ósmego tygodnia i wszystko powinno być jasne. W poprzednich ciążach chodziłam bardzo wcześnie, a potem co parę dni, bo nic nie było widać, i nic z tego nie wynikło oprócz dodatkowych nerwów.
Też którąś z was tak pobolewa brzuch jak na okres?