Tinia
Fanka BB :)
Zmęczenie. Cały czas mogłabym spać. Noi brzuch boli jak na @.
Masz jakieś objawy juz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz jakieś objawy juz ?
Bardzo, bardzo, bardzo gratuluję!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Spadło tsh i proszę jakie super efekty [emoji3526] Myślę, że gin będzie kazał Ci dalej przyjmować letrox, bo dziecku on nie szkodzi, a zbyt dużo poziom tsh już tak. Ja przed ciążą nie miałam kłopotów z tarczycą, a po zajsciu tsh podskiczylo i jadę na euthyrox 50 1x1 od początku. [emoji846] Zresztą dużo babek bierze, także to nic strasznego [emoji3526]
Nie miałam żadnych skutków ubocznych, organizm tolrowal. A tak na marginesie - mam na odsprzedanie właśnie dwa całe opakowania duphastonu. Szkoda żeby się zmarnowały. Odsprzedam po kosztach xd
Dziewczyny faktycznie ściemniał .... zrobię betę na potwierdzenie ...a dziś budzę się i dziąsła okropnie bolą i strasznie spuchnięte ...
moj mąż na to „jesteśmy w ciąży”
Zrobiłam ten pierwszy test, ponieważ moj ost trening był mega słaby ... po samej rozgrzewce byłam zalana potem.... czułam się jak początkująca wręcz. I to byłoby na tyle, a bóle brzucha jak na okres byłyOprócz dziąseł, masz jakieś inne objawy ?![]()
U mnie po pęknięciu pęcherzyka ledwo co chodziłam, nogę od strony lewego jajnika wręcz ciągnęłam. Po zastrzykuSuper [emoji3590] czekam na potwierdzajacy wynik bety [emoji8]Mnie bolał jajnik, z którego była owu, dobre pół dnia.
Długo z nami nie byłaś ;-)
ale super że dwie kreski
To prawdapierwsza moja wizyta była w marcu 2019, w czerwcu już robiłam rezonans przysadki mózgowej i z końcem czerwca kuracja dostinexem, ale wcześniej przeszłam aż 4 ginekologów... dobry lekarz to podstawa, taki któremu przede wszystkim zaufamy. Same wizyty u niego podnosiły mnie na duchu
Super!! GRATULUJĘHcg beta 132,20 !!! :O [emoji3590]nadal do mnie nie dociera :O dzwoniłam do ginekologa, zlecił wykonać ponownie za kilka dni bo jak stwierdził, ze z zastrzykami bywa roznie.