reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuję kochana [emoji3590] 10.10 mam wizytę u gin, tak kazała mi przyjść, zobaczymy czy coś będzie widac. A co do letroxu to mówiła że cały czas mam go brać
Bardzo, bardzo, bardzo gratuluję!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Spadło tsh i proszę jakie super efekty [emoji3526] Myślę, że gin będzie kazał Ci dalej przyjmować letrox, bo dziecku on nie szkodzi, a zbyt dużo poziom tsh już tak. Ja przed ciążą nie miałam kłopotów z tarczycą, a po zajsciu tsh podskiczylo i jadę na euthyrox 50 1x1 od początku. [emoji846] Zresztą dużo babek bierze, także to nic strasznego [emoji3526]

Nie miałam żadnych skutków ubocznych, organizm tolrowal. A tak na marginesie - mam na odsprzedanie właśnie dwa całe opakowania duphastonu. Szkoda żeby się zmarnowały. Odsprzedam po kosztach xd

Długo z nami nie byłaś ;-)
ale super że dwie kreski
To prawda :) pierwsza moja wizyta była w marcu 2019, w czerwcu już robiłam rezonans przysadki mózgowej i z końcem czerwca kuracja dostinexem, ale wcześniej przeszłam aż 4 ginekologów... dobry lekarz to podstawa, taki któremu przede wszystkim zaufamy. Same wizyty u niego podnosiły mnie na duchu

Cześć dziewczyny, oj dawno mnie u nie było. Wszystkim co zaszły gratuluję i zycze dużo zdrówka :)

Wpadłam tylko na chwilę z pytaniem. Bo zrobiliśmy seminogram mężowi. I ogólnie wyniki są super na pierwszy rzut oka. Nawet wszystko w normie a i ponad norme tam gdzie trzeba. Mam zamiar pokazać gince by oceniła ale jestem dobrej myśli.
Martwi mnie tylko to, że wykryto bakterie. A posiewu nie robiliśmy. I teraz się zmartwilam, bo raz czytam, że jeśli reszta badań jest ok to bakteria w niczym nie szkodzi jeśli nie ma objawów. I na nasz-bocian lekarz pisze że po 30 to lepiej się starać o dziecko a nie walczy z bakteria.
A w innym miejscu czytam że lepiej to najpierw wyleczyć.

Ja niestety też zmagam się z ecoli która nie daje objawów tylko sobie bytuje. I też jeden lekarz leczył mnie parę miesięcy i nic to nie dało a dwóch innych powkedzialo że to są tak nieliczne bakterie że żebym się w ogóle tym nie przejmowała. I zastanaiwam się jak to będzie teraz....

reklama
Do góry