reklama
Kundzia093
Fanka BB :)
Moja o tydzień mniejsza wg usg 
Aguara
Moja o tydzień mniejsza wg usg![]()
Moja też, zobaczymy w poniedziałek jaki przyrost mamy.
zuza9292
Ooo a szukałam czapeczek w dobrej cenie
zaraz tam przepadne [emoji85]
Ja w weekend zaszalałam z wyprawką. Wszystko zamówione internetowo z polecenia od znajomych, koleżanek. Może ktoś wykorzystaczyli tak : pościele, ochraniacz do łóżeczka , rożek, otulacz do fotelika - Gajka (wpiszcie na fb), pieluszki bambusowe, muslinowe i ręczniki do kąpieli bambusowe - Link do: Akcesoria dla dzieci i niemowląt. Odzież, zabawki, dodatki - Sklep MAYLILY, bodziaki, śpiochy, czapeczki itp - Link do: Zabawki ubranka bielizna dziecięca | sklep internetowy idladziecka.pl (ja większość ubranek zamawiam z firmy PINOKIO, z racji tego ze wózek mam po synku musiałam dokupić torbę i tu z polecenia zamówiłam SKIP HOP - TORBA DUO SIGNATURE GREY FEATHER
Na razie tyle
może komuś się przyda , ja czekam na przesyłki
![]()
zuza9292
Przecież to może tak się wahać no nie?
przynajmniej mi tak powiedziała na początku. Teraz wychodzi więcej bo podobno genetycznie dziecko może być większe za rodzicem (ja duża nie jestem, mąż bez przesady
ale jak się urodziłam to byłam klocek) a może u Ciebie będzie drobniejsze dziecko i tyle
)
Moja o tydzień mniejsza wg usg![]()
Kundzia093
Mam nadzieję [emoji177]
Przecież to może tak się wahać no nie?przynajmniej mi tak powiedziała na początku. Teraz wychodzi więcej bo podobno genetycznie dziecko może być większe za rodzicem (ja duża nie jestem, mąż bez przesady
ale jak się urodziłam to byłam klocek) a może u Ciebie będzie drobniejsze dziecko i tyle
)
Kup urosept i żurawine oba sa ziolowe. Mnie tez nie boli nic a mam liczne bakterie w moczu.Doczytałam ostatnia kartkę. Leukocyty i erytrocyty i bakterie w moczu. Pewnie infekcja. Ale dziwne bo nic mnie nie boli i nie piecze :-/
Aguara
Kup urosept i żurawine oba sa ziolowe. Mnie tez nie boli nic a mam liczne bakterie w moczu.
Mogę bez lekarza? Urosept w aptece a żurawie w soku?
reklama
Celia89
Ja mam żurawine w tabletkach po ostatnim incydencie i mojej panice. Brałam i nic się nie stałoMogę bez lekarza? Urosept w aptece a żurawie w soku?