reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Toalete nosa robimy codziennie. A nie musisz widziec, uwierz, ze potrafie takie rzeczy odciągnąć katarkiem,ze sama nie wiem gdzie to bylo.
Moja juz jest duza, ale raz w tygodniu nie zaszkodzi. Nie trzeba robic nie wiadomo co. Wpusc odrobinke soli fizjologicznej czy wody morskiej i uzyj aspiratora i tyle. Bedzie miec czysciutko, a przy okazji nawilzysz sluzowke teraz w momencie kiedy zacznie sie sezon grzewczy.

Dzięki dziewczyny!
To się dzisiaj dziecko zdziwi jak jej mama zacznie czyścić nosek ;)

reklama
7 tydzień i 6 dni mam dzisiaj.Od poniedziałku odczuwam ból plecow w górnej i środkowej części takie jakby lekkie skurcze w plecach.Moze któraś z Was znać ale się z takim bólem?

7 tydzień i 6 dni mam dzisiaj.Od poniedziałku odczuwam ból plecow w górnej i środkowej części takie jakby lekkie skurcze w plecach.Moze któraś z Was znać ale się z takim bólem?
Na początku ciazy bolal mnie kregoslup ale nie wiem czy to miało zwiazek z ciaza bo wcześniej tez tak mialam kolo owulacji tak ze jak wstawalam do petenta to musialam sobie usiasc

Marcys ma od 1 zęba dostała go.
W magie jego srednio wierzę ale krzywdy jej nie zrobił
20191007_104509.jpg

Ostatnia edycja:
Ja psikalam codziennie może pierwsze 2-3 miesiące. Potem jak widziałam ze maja sucho od czasu do czasu. Odciagalam tylko jak mieli katar i zwykłym aspiratorem. Teraz też wogole nie używamy. Psikamy i odciagamy tylko jak jest katar. I jakoś probmeu z oddychaniem przez nosek nie mieli. Pediatra też mi kiedyś powiedziała ze nawet nie oddciaganie a zwykle psikanie codziennie nie jest za dobre. Znam przypadek ze dziecko właśnie przez nadmiar psikania i odciagania ma problemy bo często mu krew z noska leci.
Chodzi w naszyjniku co dzień.
My nigdy nie uzywalismy katarka gdy nie miała kataru laryngolog wręcz zabroniła . Psikałam wodą morską i kładłam na brzuch tyle. Przy Katarze po osiąganiu zawsze potem jeszcze raz woda morska odciaganie strasznie wysusza .
Od długiego czasu wogole nie stosujemy wody morskiej .Zobacz załącznik 1032681

Ja psikalam codziennie może pierwsze 2-3 miesiące. Potem jak widziałam ze maja sucho od czasu do czasu. Odciagalam tylko jak mieli katar i zwykłym aspiratorem. Teraz też wogole nie używamy. Psikamy i odciagamy tylko jak jest katar. I jakoś probmeu z oddychaniem przez nosek nie mieli. Pediatra też mi kiedyś powiedziała ze nawet nie oddciaganie a zwykle psikanie codziennie nie jest za dobre. Znam przypadek ze dziecko właśnie przez nadmiar psikania i odciagania ma problemy bo często mu krew z noska leci.

reklama
Do góry