Szkoda, ze nie pamiętaszCo do bety to jest teoria o jej wzroscie, ze jesli wzrasta iles to prawdopodobnie chlopczyk, a jesli iles to dziewczynka. Tylko juz nie pamietam ile to mialo byc. I to chyba tez w okreslonym czasie robiona. Mi sie sprawdzila przy drugim synu[emoji6]
reklama
Myszka90
Fanka BB :)
Mam tak samo [emoji85] chyba przez to jestem taka ospała i bez sił. Mi ginekolog zalecił mierzenia ciśnienia rano i wieczorem.
W poprzedniej ciąży pod koniec dostałam nadciśnienia (nawet 160/100) mialam i 3 tygodnie przed porodem trafiłam do szpitala i dostawałam leki na obniżenie. Mimo że cała ciąża niskie ciśnienie.
W poprzedniej ciąży pod koniec dostałam nadciśnienia (nawet 160/100) mialam i 3 tygodnie przed porodem trafiłam do szpitala i dostawałam leki na obniżenie. Mimo że cała ciąża niskie ciśnienie.
Dziewczyny, też macie niskie ciśnienie w ciąży? Ja całe życie miałam 120/60 +/- 5, a od nieco ponad 2 tygodni okolice 100-110/45-55.
Orzeszkowamamusia
A ja już po wizycie. Plamienia już ani śladu. Dzidziuś ma 1,26 cm i termin na 5 czerwca. Niepokoi mnie jednak duży pęcherzyk żółciowy 0,8 cm. Miała któraś tak? Lekarz mówi, że dzidziuś rośnie i nie mam się tym przejmować. Ale wiecie jak jest!!!
madzia1701
Zaangażowana w BB
Ja pisalam do swojej gin. I pytalam o znieczulenie zeba przy leczeniu i powiedziala ze moge jesli jest taka potrzeba.Dziewczyny a jak to jest z dentystą w ciąży?
Ja również miała 150%Kalafior mózgowy hahahahaha
Wstałam i jest gorzej niż było. Pogoda piękna a ja się czuje jak zmielona jakaś bleeee
Ja miałam wzrost bety o 150% i jedne dzieciątko![]()
Skilly
O kurcze, a wiadomo skąd to nadciśnienie? Już chyba lepiej mieć za niskie.Mam tak samo [emoji85] chyba przez to jestem taka ospała i bez sił. Mi ginekolog zalecił mierzenia ciśnienia rano i wieczorem.
Myszka90
Nie wiadomo, najlepsze jest to że czułam się świetnie i gdyby nie kontrola u ginekologa to by mi do głowy nie przyszło sprawdzić ciśnienie. Położna sprawdziła raz - za wysokie, za 30min nadal za wysokie. Ginekolog wtedy powiedziała że jeśli do wieczora ciśnienie się nie zmniejszy mam się zgłosić na IP i tak niestety musiałam zrobić. Przyjęli mnie na oddział i dodatkowo przy USG stwierdzili małowodzie. Zostałam już w szpitalu do porodu, ale z synkiem było wszystko w porządku. Tylko tyle że musiałam przyjmować leki na obniżenie ciśnienia.
O kurcze, a wiadomo skąd to nadciśnienie? Już chyba lepiej mieć za niskie.
madzia1701
Zaangażowana w BB
Ja tez dostalam skierowanie na te badania, ale z tego wzglwdu ze nie mam 35 lat to musze je zrobic prywatnie.Hej, ja też po wizycie, jestem w 6 tygodniu i 4 dniu a według usg zarodeczek wygląda na 6 tydzień i 2 dzień, serduszko sobie biło ,termin według usg wyszedł na 13.06( dokładna data urodzin mojego syna) mam nadzieje, że to dobrze wróży.
Do dziewczyn po wcześniejszych poronieniach. Mi dzisiaj lekarz wypisał skierowanie do poradni genetycznej na badania Pappa, jak nie chce to nie muszę, ale ze względu na to, że poronienie było niewiadomo z jakiej przyczyny to lepiej zrobić. Czy wy też idziecie na te badania?
roki3
Dzięki dziewczyny za powitan
A jak będzie syn ? To pójdzie pewnie do brata 

U mnie 12 i 15 lat. Zaraz z domu wyfruną, czas tak pędzi... dlatego często mówiły że jeszcze by nam się dziecko przydało żebyśmy się nie nudzili przypadkiem jak ich nie będzie.
Wiem, na stare lata pieluch mi się zachciało jak to mój mąż mówi. Ale chciałam już wcześniej tylko nie wychodziło. W końcu wyszło
Haha, superWitamy
U mnie syn nie chciał (młodszy) a corka chciała. A teraz to syn lata z metrowką i szuka miejsca na łóżeczko a córka za to nie chce w swoim pokoju, ale będzie musiała zmienić zdanie![]()
Nathed to będziemy razem przeżywały, zawsze to raźniejGratulacje!
Duża różnica wieku tzn jaka?
A, i 8.11 wizytujemy razem)
Spokojnej ciąży :*
Witamu! U mnie różnica 12 lat, a jak u Ciebie?
U mnie 12 i 15 lat. Zaraz z domu wyfruną, czas tak pędzi... dlatego często mówiły że jeszcze by nam się dziecko przydało żebyśmy się nie nudzili przypadkiem jak ich nie będzie.
Wiem, na stare lata pieluch mi się zachciało jak to mój mąż mówi. Ale chciałam już wcześniej tylko nie wychodziło. W końcu wyszło
reklama
Guziczek9319
Ja właśnie mam od niedzieli. Czuję się fatalnie. Cały czas mi duszno, boli mnie głowa i nie mogę spaćDziewczyny, też macie niskie ciśnienie w ciąży? Ja całe życie miałam 120/60 +/- 5, a od nieco ponad 2 tygodni okolice 100-110/45-55.