reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja mam dwóch synów że starań codziennych, nie było ani jednego dnia przerwy[emoji4]i przytulanki mniej więcej codziennie wieczorem o stałej porze. Teraz w drodze dziewczynka i w sumie sexy też prawie codziennie z jednym dniem przerwy niby w dniu owulacji. Chociaż ja sądzę że miałam ją wcześniej niż pokazała aplikacja. Ja nie wiem czy ta częstotliwość, odstęp itp mają jakieś znaczenie, czy nie jest to zwykła loteria...
A wiesz,że ja przeglądałam sobie kiedyś wykresy ciążę o ovufriend i wiele było z króliczkow,niektóre z kilku ♡ ,ale zwróciłam właśnie uwagę,że tam gdzie już wiadomo,ze dziewczynka,to na wykresie akurat w dniu owu nie było ♡ Był np dzień przed i dzień po.

A wiesz,że ja przeglądałam sobie kiedyś wykresy ciążę o ovufriend i wiele było z króliczkow,niektóre z kilku ♡ ,ale zwróciłam właśnie uwagę,że tam gdzie już wiadomo,ze dziewczynka,to na wykresie akurat w dniu owu nie było ♡ Był np dzień przed i dzień po.
Czyli mam szanse bo u Nas właśnie tak teraz było ;)

Powiem Wam że ja też miałam przeczucie że jak mi się uda zajść to będzie 3 chłopak. Nie wierzyłam w to że ja mogę mieć córkę, było to dla mnie coś abstrakcyjnego. Zresztą nigdy też nie miałam "farta" [emoji6] Wielki szok przeżyłam gdy usłyszałam że to dziewczynka [emoji44]tym bardziej że nic nie robiłam w tym kierunku żeby zwiększyć szanse. Mój mąż też mi wmawiał że na pewno będzie chłopak, ale jak widać wszystko jest możliwe [emoji4]Także dziewczyny myślcie pozytywnie i widzicie na moim przykładzie, że marzenia czasem się spełniają[emoji7]

reklama
Tutaj na forum już były takie specjalistki, które naprawdę zrobiły wszystko co jest mozliwe żeby mieć wymarzoną płeć i niestety nie udało się. Także chyba nie wszystko można zaplanować, a przynajmniej nie to...

Do góry