montek.87
Fanka BB :)
Bardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...To już blisko![]()
Ostatnio byl wysyp kresek wiec musi takbyć zostac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...To już blisko![]()
Ostatnio byl wysyp kresek wiec musi takbyć zostac
Doskonale Cię rozumiem i to rozczarowanie. U nas pozytywny test owu 14.10, działania 12,14,15,17 i sie nie udało :/Nic z tego nie rozumiem. Testy owu 19 tego były pozytywne od 16 tego co drugi dzień. 18 ,19, 21 sexik. A tu k...A dupa !!! Jeju jaką jestem wściekła!!!!
No właśnie. Jakby nie było to ma być przyjemność a nie obowiązekNo oni maja tez swoje lata moze dlatego tak cisna.
Ale to już raczej przegiecie.
Wszystko pod presja to nie wyjdzie
U mnie beta przed @ nie dala radyBardzo blisko. Ja bym juz dzis mogla skoczyc na bete aby miec pewnosc na czym stoje niz czekac...
Pokazal Ci sie normalny wynik?U mnie beta przed @ nie dala rady![]()
Już nie pamietam kiedy robilam ale wyszlo 1,2Pokazal Ci sie normalny wynik?
U mnie standardem jest 2,30Już nie pamietam kiedy robilam ale wyszlo 1,2
U mnie zawsze 1,2.U mnie standardem jest 2,30
Zycze jak najlepszej. Ja mam 21 wizyte u gin ogolne, kontrolneU mnie zawsze 1,2.
Ciekawe jaka jutro bedzie
Spróbuj codziennie i to jeszcze przed pozytywnym testem, u mnie zadziałało.Nic z tego nie rozumiem. Testy owu 19 tego były pozytywne od 16 tego co drugi dzień. 18 ,19, 21 sexik. A tu k...A dupa !!! Jeju jaką jestem wściekła!!!!