• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Bo tego się nie da zapomnieć. U mnie 6 m-cy po i ja ciagle mam to w głowie i oczy szkliste na sama mysl. Moj tez tego nie rozumie do końca. Nawet jeśli kiedyś uda mi się zajść i szczęśliwie donosić to wiem ze tamtego Aniołka będę mieć zawsze w sercu, bo to już dla mnie było dziecko. Nieważne ze tak wcześnie.
Tego się nie da zapomnieć. Serca nie oszuka i czy na początku czy tak jak u mnie dwa razy do 12 tyg i w 30 tyg to bol taki sam ale żyć trzeba dalej

reklama
Ja zrobiłam 23 testy ciążowe najpierw a dopiero teraz owulacyjny żeby zobaczyć czy faktycznie wychodzą pozytywne, wiec nie użyłam tego za pewnik przecież. Po to są ciążowe i owulacyjne żeby używać ich w odpowiednich przypadkach ale zrobiłam z ciekawości. :errr:
No też zrobiłam z ciekawości i zdziwiłam się że pozytyw :p ciążowym zatestuje jutro albo pojutrze rano

Witaj budkaa
@4.11... Ale wierząc testom owu moja owu była tydzień aż opóźniona..
Do dziś nic. Ani objawów na @ ani żadnych ciążowych. Testów nie robię, dopóki nie minie wt w przyszłym tygodniu.
Co do pytania, dokładnie wczoraj mnie tknęło że to byłby już 7mc. Powiedziałam tak do M, a on - ile jeszcze będziesz o tym mówić.... Mega wrażliwość.
Powiem Ci tak, nadal płaczę, jak mi się przypomni, ale ten płacz jest mniej duszacy, mniej histeryczny, raczej przypomina delikatne wzruszenie, łzy płyną po policzku i tyle. Powoli to oswajam, ale to proces. Dla mnie to było dziecko. A nie zarodek jak dla wszystkich specjalistów.
Miłego dnia.
Moj maz to samo. Tez mowilam ze juz w styczniu bylby porod. A on „jeszcze o tym pamietasz?” Zabolalo.. jak mozna nie pamietac. Ja mialam tak w poprzednim mcu ze 5dni mi sie przesunelo wszystko.. eh.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry