Netiaskitchen
Fanka BB :)
ja 04/83.a młody ma na imię MaksEj to jesteś mój rocznik ! Twój synek chyba ma nawet tak samo na imię jak mój z tego co pamiętam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 04/83.a młody ma na imię MaksEj to jesteś mój rocznik ! Twój synek chyba ma nawet tak samo na imię jak mój z tego co pamiętam![]()
No u nas rozmraza się pojedynczo. Ja juz się nie zdecyduję żeby podać 2A czy mrożonych wkłada się tyle samo co żywych? No bo jak rozmrozi się 3 i 3 są dalej ok, to chyba tego jednego zarodka nie mrozi się ponownie żeby podać 2?
Hahaha! Ja ostatni luty 83 i moj 6 latek tez ma na imie Maksja 04/83.a młody ma na imię Maks![]()
Każda będzie chwaliła swojego lekarza...idź na wizytę do jednego z nich jak Ci nie podpasuje to pójdź do drugiego. Taki mój pomysł.Dziewczęta z Gamety Gdynia, na koniec listopada dzwonię aby umówić pierwsza wizytę na pierwsze dni stycznia jeśli crio ostatnich mrozakow się nie powiedzie.. Panie jeszcze nie znają grafiku stąd koniec listopada... podpowiedzcie proszę czy dr Czech czy dr Śliwiński?? Z którym jest lepszy kontakt? Mnie głównie zależy na elastyczności tzn abym mogła pewne tematy zdalnie z zagranicy ogarnąć.. Który z tych dwóch lekarzy jest bardzo elastyczny i dostępny, bo skuteczność to raczej losowa jestJeszcze raz dziękuję Wam za podpowiedź...
Ja nie jestem Ci w stanie pomoc, bo mialam tylko do czynienia z dr. Ś. Ale mamy do Gdyni prawie 300 km w jedna strone i on zawsze bierze to pod uwage, umawia wizyty tak aby spokojnie dojechac, minimalizuje ilosc wizyt i na smsy lub tel zawsze odpowiada. Jest do tego konkretny, nie ma zbednego pitu pitu, pocieszania i obiecanek cacanek.Dziewczęta z Gamety Gdynia, na koniec listopada dzwonię aby umówić pierwsza wizytę na pierwsze dni stycznia jeśli crio ostatnich mrozakow się nie powiedzie.. Panie jeszcze nie znają grafiku stąd koniec listopada... podpowiedzcie proszę czy dr Czech czy dr Śliwiński?? Z którym jest lepszy kontakt? Mnie głównie zależy na elastyczności tzn abym mogła pewne tematy zdalnie z zagranicy ogarnąć.. Który z tych dwóch lekarzy jest bardzo elastyczny i dostępny, bo skuteczność to raczej losowa jestJeszcze raz dziękuję Wam za podpowiedź...
Nie będę miała czasu bo na stałe w PL nie mieszkam więc muszę wszystko planować z wyprzedzeniem hahaKażda będzie chwaliła swojego lekarza...idź na wizytę do jednego z nich jak Ci nie podpasuje to pójdź do drugiego. Taki mój pomysł.
O właśnie takiego doktora potrzebuje bez pitu, pitu.. od tych nieco trudniejszych przypadkówJa nie jestem Ci w stanie pomoc, bo mialam tylko do czynienia z dr. Ś. Ale mamy do Gdyni prawie 300 km w jedna strone i on zawsze bierze to pod uwage, umawia wizyty tak aby spokojnie dojechac, minimalizuje ilosc wizyt i na smsy lub tel zawsze odpowiada. Jest do tego konkretny, nie ma zbednego pitu pitu, pocieszania i obiecanek cacanek.
Dzisiaj miałam taką wymuszona wizytę bo myślałam że oszaleje do poniedziałku. Wszystko ok. Te krwawienie i plamienie wynika z tego że lekko odkleila mi się kosmowka czy coś takiego. Powoli schodzimy z leków i kolejna wizyta 29 listopada. Dużo leżeć i jak najmniej wstawać bo to szkodzi właśnie jak się wstaje. Wczoraj i brzuch mnie bolał i plecy a dziś praktycznie nic nie czuje. Tylko cycuszki bolą. Ja serduszko już widziałam@Śliwka12345 mnie też ciągnie kręgosłup i mecze się bardziej? Kiedy masz wizytę?
O kurczę to faktycznie odpoczywaj będzie dobrze.Dzisiaj miałam taką wymuszona wizytę bo myślałam że oszaleje do poniedziałku. Wszystko ok. Te krwawienie i plamienie wynika z tego że lekko odkleila mi się kosmowka czy coś takiego. Powoli schodzimy z leków i kolejna wizyta 29 listopada. Dużo leżeć i jak najmniej wstawać bo to szkodzi właśnie jak się wstaje. Wczoraj i brzuch mnie bolał i plecy a dziś praktycznie nic nie czuje. Tylko cycuszki bolą. Ja serduszko już widziałam