oliwka_oliwka
Początkująca w BB
Ja gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowęA Wy dziewczyny zajmujecie głowę czymś dodatkowym ???
Macie takie dni, że kompletnie wyłączacie temat starań??![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowęA Wy dziewczyny zajmujecie głowę czymś dodatkowym ???
Macie takie dni, że kompletnie wyłączacie temat starań??![]()
Dziękuję baaaardzo za Wasze wsparcie :*Tyle osób trzyma kciuki, że musi się udać!!![]()
Ooo mam, na razie czyta mój mążJa gotuję, sprzątam dom, czytam książki takie podstawowe sprawy które zajmują głowępolecam wkręcić się w jakiś fajny serial a i książka potęga podświadomości daje bardzo dużo pozytywnej energii i wiary może któraś skorzysta
![]()
super!!! Ja też lubię spaceryJa pracuje a po pracy codzienne takie obowiązki domowe i zaczęłam z mężem dużo spacerować coraz dłuższe dystanse![]()
Dobre to jest na dotlenienie organizmu i dodatkowo aspekt ruchu i możliwość spędzenia razem czasu i rozmowS
super!!! Ja też lubię spacery![]()
Ja raczej aspekt rozmów i wyciszenia organizmu. Ruchu na codzień mam nad dostatkiemDobre to jest na dotlenienie organizmu i dodatkowo aspekt ruchu i możliwość spędzenia razem czasu i rozmow