Też mam 23 grudnia prenatalneTak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam 23 grudnia prenatalneTak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?
To trochę się u Was działo, ale jak widać maleństwo nic sobie nie robi z krwawien.No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem![]()
![]()
![]()
Oby były dobtr wiadomości na świętaTeż mam 23 grudnia prenatalne![]()
No takie mam cudownisciTo trochę się u Was działo, ale jak widać maleństwo nic sobie nie robi z krwawien.
Ja jutro usg, odliczam godziny, bo swiruje że za dobrze się czuje by być w ciąży... Głupia ja...
Cudownie słyszeć o małych raczkach
Rośnie jak na drożdżach, już 2.5cm?!
Ciekawe co u @Oleczka27 słychać?
I dla Ciebie tak samoOby były dobtr wiadomości na święta![]()
Nie dziękuje ! Ja to wiem, że to będzie TEN@sandra777.12 ,@Breath_less =Kochaniutkie meeega,megaaa mocne kciukasy za jutrzejsze owocne przeloty do bazyNiech KROPKI ZOSTANĄ z Wami na kolejne 8,5 miesiąca.
Piszę już dziś -bo wieta,następne przypomnienie dopiera za tydzień
A serio ,to jutro praca a po ooooooooszzzzz,orzeszki-jakże wyczekiwany,najwspanialszy,urodzinowy obiad u Teściowej![]()
Cudowny misiuNo takie mam cudowniscijak mały miś
![]()
No takie mam cudowniscijak mały miś
![]()
Dziewczyny ja pracuje w UK w fabryce z ubraniami i butami markowymi... I przed black Friday przyjeżdżaja oddzielne palety np. Z butami Fila, i oddzielne które idą po black Friday, dokładnie te same buty, Wierzcie mi Wyglądają identycznie ale są z gorszego materiału... Ogólnie temat rzeka jeżeli chodzi o Mode, przyjeżdżaja ciuchy np z Zary kolekcja 2015, metki się wyprówa, wszywa nowe np. Z New looka i leci jako nowa kolekcja 2019Akurat Twój Nick kojarzy mi się z futerkiem więc jak najbardziej Ci się należy Kochana❤❤❤
A ja w te wyprzedaże to wcale nie wierzę... jak mi znajomy opowiadał jak oni to robią to wcale nie latam po sklepach w te ich czarne piątki![]()