Aklime
Fanka BB :)
Zacznij robic testy owuMój 11 dc niby przed owulacja chociaż w tamtym tygodniu miałam objawy owu ale ze PRL podniesione to skreślam cykl...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zacznij robic testy owuMój 11 dc niby przed owulacja chociaż w tamtym tygodniu miałam objawy owu ale ze PRL podniesione to skreślam cykl...
Probuj! Ile to dziewczyn pisze ze skreslaja cykl na straty a jednak zaskakują! Nic nie masz do stracenia![emoji4] Moze sie uda pod te swieta! [emoji4]
Robiłam i stwierdzilam że to bezsensu, pracuje na 3 zmiany.Zacznij robic testy owu![]()
Moj na luzie podchodzi, jak to mowi co bedzie to bedzie. Choc myslal ze to raz i juz jest ;p a co do zwalania winy na niego to od ze musimy jeszcze sie dorobic itd i wszyscy wierzabudowa dopiero przed nami.. jeszcze projektu nie wybralismy nawet
Daj nam koniecznie znać!!!To byłby prawdziwy cud! Zobaczymy co powie w środę...
Na pewno sie udaHahha mój myśli tak samo... on cały czas myśli że za pierwszym razem i od razu będę w ciążyTłumacze mu że to nie jest takie proste Ale on swoje...
My w zasadzie mamy już wszystko remont mieszkania zrobiony, teraz wyposażamy do końca sypialnie i wszystko Jet jak być powinno. Wiec teraz następny krok trzeba wykonać
![]()
Zobaczymy. Mój kalrndarzyk pokazuje że okres przypada mi na 21.12 więc jakby @ nie przyszla to bylby piekny prezent na swieta ❤Na pewno sie uda![]()
WitajHej dziewczyny ja z mężem również się staram po ślubie jesteśmy już 3.5 roku ale narazie nic mam zespół policystycznych jajników i mam iść teraz do szpitala na badania hormonalne znaczy w następnym cyklu bo teraz się nie dostałam ktoś może był w podobnej sytuacji może coś doradzić, jak to u was