reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Moj na luzie podchodzi, jak to mowi co bedzie to bedzie. Choc myslal ze to raz i juz jest ;p a co do zwalania winy na niego to od ze musimy jeszcze sie dorobic itd i wszyscy wierza:) budowa dopiero przed nami.. jeszcze projektu nie wybralismy nawet

Hahha mój myśli tak samo... on cały czas myśli że za pierwszym razem i od razu będę w ciąży 😊 Tłumacze mu że to nie jest takie proste Ale on swoje... 😊 My w zasadzie mamy już wszystko remont mieszkania zrobiony, teraz wyposażamy do końca sypialnie i wszystko Jet jak być powinno. Wiec teraz następny krok trzeba wykonać 😊

Hej dziewczyny ja z mężem również się staram po ślubie jesteśmy już 3.5 roku ale narazie nic mam zespół policystycznych jajników i mam iść teraz do szpitala na badania hormonalne znaczy w następnym cyklu bo teraz się nie dostałam ktoś może był w podobnej sytuacji może coś doradzić, jak to u was

Hahha mój myśli tak samo... on cały czas myśli że za pierwszym razem i od razu będę w ciąży 😊 Tłumacze mu że to nie jest takie proste Ale on swoje... 😊 My w zasadzie mamy już wszystko remont mieszkania zrobiony, teraz wyposażamy do końca sypialnie i wszystko Jet jak być powinno. Wiec teraz następny krok trzeba wykonać 😊
Na pewno sie uda :)

Cześć dziewczyny;) Mam na imię Daria i mam 23 lata. Jestem już mama 6 letniej Emilki. Tak,tak zaszłam w ciążę bardzo szybko...a teraz staramy się z narzeczonym o drugie dziecko od 3 MSC. Obecnie spóźnia mi się miesiączka 2 dni. Zrobiłam test i jest negatywny więc nie wiem,czy czekać na miesiączkę czy może jednak ❤️ pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny ja z mężem również się staram po ślubie jesteśmy już 3.5 roku ale narazie nic mam zespół policystycznych jajników i mam iść teraz do szpitala na badania hormonalne znaczy w następnym cyklu bo teraz się nie dostałam ktoś może był w podobnej sytuacji może coś doradzić, jak to u was
Witaj :) na razie za krotko soe staeam zeby cos doradzic, przy braniu anty nie myslalo sie o tym... choc teraz lekarz mowi ze mogę miec pocs... lecz dopiero za 3 miesiace kolejna wizyta i kolejke kroki. Ale chetnie sie dowiem jak to wyglada. Bierzssz cos?

Do góry