E
Ewcia81
Gość
no tak,,tylko ja nie lubie sie uczyc,,wole uczyc kogos,hehe,,,siebie niettWszystkiego można się nauczyć Ewciu ;-). I zawsze to jakaś informacja o organizmie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak,,tylko ja nie lubie sie uczyc,,wole uczyc kogos,hehe,,,siebie niettWszystkiego można się nauczyć Ewciu ;-). I zawsze to jakaś informacja o organizmie
no,a ja juz uciejklam wczoraj,,jestem za to dzisiaj..ja jestem Ewcia, ale nie wiem co mam pisac, bo jakos nie mam weny tworczej....@ chyba mi idzie wiec wiesz jak jest....
Chyba musze jechac na zakupy zeby sobie poprawic humorek.
no witam ILONKO...jak tam sypiasz dalej duzo??Witam w niedzielny poranek :-):-):-)
Ewciu nadal śpismy jak susły hihihi.
Może kiedys to mi przejdzie ale teraz w południe musze się porządnie wyspać żeby normalnie funkcjonować![]()