reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ciepły prysznic bądź kąpiel wskazana [emoji4] Ja dzisiaj zwariuje na serio, nie mogę sobie poradzić przez tego cycka [emoji25][emoji26] Mam doła totalnego
To mnie ze 2 dni temu poskrecalo podczas seksow.... a dzis skrecam sie bez seksow :D moze prysznic pomoze, bo piguł nie chce brac... od listopada jadlam na potęgę po urazie :) Mąż dzis zawalony robotą chyba, wiec wroci przeżuty i wypluty... chyba zostaje mi liczyc na ostatnie dni ;)

reklama
To ja też się pożalę, ale nie na męża tylko na pracę, która mi wszystko komplikuje :( Liczyłam na ten cykl, ale akurat w okresie około owulacyjnym pracowałam w nocy, więc nie było jak się "spotkać", w ciągu dnia byłam ledwo żywa, a później znowu 12h w robocie i po wszystkim. Udało się tylko raz. Jak coś z tego wyjdzie to będzie cud... I znowu trzeba czekać do kolejnej owulacji...
Strasznie mi przykro że udało się tylko raz ale może to był strzał w 10 :) kiedy masz mieć @?

Dzięki kochana!
emoji4.png
Im bliżej 16 tym jestem bardziej zdenerwowana. Strasznie się martwię, boję się że będzie coś nie tak, a jednak się staraliśmy...
emoji25.png
Już mam różne myśli...
Wiara czyni cuda✊
Strasznie mi przykro że udało się tylko raz ale może to był strzał w 10 :) kiedy masz mieć @?
28.01, ale nie chcę jej widzieć. Niech spada na drzewo!

reklama
No pewnie niech nie przychodzi!!
Ja na 25-26 według aplikacji ale nie ufam jej - pokazuje ten ter tylko dlatego że zaznaczylam pozytywny test owulacyjny
z aplikacjami to różnie bywa. U mnie ten 28.01 też jest tylko teoretyczny, taka średnia z ostatnich cykli, ale zazwyczaj miesiączkuję regularnie.

Do góry