Stresik jest czy będzie dobry przyrostTeraz czekamy na Twoją bete :*

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stresik jest czy będzie dobry przyrostTeraz czekamy na Twoją bete :*
Mnie nie bolą piersi w ogóle, z tym że jeszcze karmię więc może nie czujeHej, czym się różni śluz przed @ od tego na początku ciąży? I czy ktoś miał ze piersi urosły ale nie bolą?![]()
Powodzenia i trzymam kciuki [emoji846]
Zobaczysz, że będzie dobry. Jestem pewnaStresik jest czy będzie dobry przyrost![]()
Cześć,
tak nieśmiało dołączam do grupy staraczek, o ile przyjmiecie mnie do swojego gronaPrzed nowym rokiem podjęliśmy z narzeczonym decyzję o staraniach od stycznia, owulacja wystąpiła dokładnie w nowy rok, wyszło spontanicznie, od kilku dni mieliśmy przeczucie (nawet on większe niż ja) ze się udało, ale niestety dziś pojawiła się @ :/ także oficjalnie zabieramy się do roboty
![]()
Ja jutro zrobię . Mam tylko Pink testSuper przyrost. Nie ma co się doszukiwać na sile nieprawidłowości [emoji846]
Dziewczyny, jak u Was z aktywnością fizyczna? Ćwiczycie? Ja nie ukrywam ze cwicze regularnie, ale teraz mamy myśli: ej stara 22dc, zaraz przecież implantacja![]()
Ja teraz z 5 dni w tygodniu zmniejszyłam na 3Dziewczyny, jak u Was z aktywnością fizyczna? Ćwiczycie? Ja nie ukrywam ze cwicze regularnie, ale teraz mamy myśli: ej stara 22dc, zaraz przecież implantacja [emoji2957]