reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tutoriale na YouTube i blogi szyciowe są nieocenione😊Reszta na oko😉
Dokładnie, ja tak samo. Jestem samoukiem :) ale jak to moja chrzestna mówi - mam to po niej 😂 a moja mama to igły nie nawlecze 😂
Jak się uczyłam kupiłam jakaś starą niemiecką maszynę do szycia za całe 150 zł ;) i tyle na niej uszyłam, że szok 😊 nawet skórę szyła 😎

Ja brałam początkowo 3x2 trzy razy ma dobę i podjęzykowa 3x2
Najpierw z podjezyowej zeszłam na 3x1 później całkowicie odstawiłam a ta dowcipna biorę 3x1
Ale Ty kochana to miałaś jakiś kosmiczny ten progesteron ;) czyli bierzesz tylko 100 mg na dobę ?

ja to w tych dolnych granicach 22 nmól/l
I dzisiaj sobie zwiększyłam tak na wszelki wypadek- teraz biorę 4 x 100 mg lutinusa albo luteiny i 3 x 2 tab duphastonu

Ten co z tyłu to moj 😍 Na tym zdjeciu sie wydaje maly bo ten co jest podnoszony jest dla mnie jakims olbrzymem ;) Ja przy nim to jakas miniaturka az sie go boje a on to wykorzystuje i mnie specjalnie peszy :-D
Łukasz nalezy do klubu i robi pozwolenie na bron. Mowi ze musi bronic rodziny :)

Załączniki

• 20200118_202120.jpg
    20200118_202120.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 123
Ale Ty kochana to miałaś jakiś kosmiczny ten progesteron ;) czyli bierzesz tylko 100 mg na dobę ?

ja to w tych dolnych granicach 22 nmól/l
I dzisiaj sobie zwiększyłam tak na wszelki wypadek- teraz biorę 4 x 100 mg lutinusa albo luteiny i 3 x 2 tab duphastonu

Ostatnio jak robiłam 30.12 to jakoś 50[emoji15]
Ale boja się mi zupełnie odstawić zwykły gin dalej kazał brać biorę 3x1 trzy razy po 100 na dobę

reklama
Ten co z tyłu to moj 😍 Na tym zdjeciu sie wydaje maly bo ten co jest podnoszony jest dla mnie jakims olbrzymem ;) Ja przy nim to jakas miniaturka az sie go boje a on to wykorzystuje i mnie specjalnie peszy :-D
Łukasz nalezy do klubu i robi pozwolenie na bron. Mowi ze musi bronic rodziny :)
Będziesz mogła czuć się mega bezpiecznie przy nim!!! 😊Szacun, że to robi dla Ciebie!!! ❤️
Ja to się boję broni. Ale przyznaję, że życie z mężczyzną który będzie umiał obronić rodzinę to coś zajebistego😊

Do góry