Netiaskitchen
Fanka BB :)
Macie wystarczająco dużo innych zaletTez mam podobnie. Dwie lewe ręce![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie wystarczająco dużo innych zaletTez mam podobnie. Dwie lewe ręce![]()
Dokładnie, ja tak samo. Jestem samoukiemTutoriale na YouTube i blogi szyciowe są nieocenioneReszta na oko
![]()
Oooo tak. Piekna by bylaNie to wynik pregnylu. Cały wzięłam przed punkcja i pół ampułki w dniu transferu. Także przekłamana ale taka mi się marzy![]()
Mam takie małe pytanko - jak schodziłyście z progesteronu ?
W tych samych dawkach mam brać do 15.02 a pózniej zacząć schodzić.
Ale Ty kochana to miałaś jakiś kosmiczny ten progesteronJa brałam początkowo 3x2 trzy razy ma dobę i podjęzykowa 3x2
Najpierw z podjezyowej zeszłam na 3x1 później całkowicie odstawiłam a ta dowcipna biorę 3x1
W poniedziałek zadz i będę się dowiadywaćKochana, teraz to nie wiem. Poprzednio praktycznie od ręki zalatwilismy. Coś musieliśmy tylko donieść i nie było problemu.
Ale Ty kochana to miałaś jakiś kosmiczny ten progesteronczyli bierzesz tylko 100 mg na dobę ?
ja to w tych dolnych granicach 22 nmól/l
I dzisiaj sobie zwiększyłam tak na wszelki wypadek- teraz biorę 4 x 100 mg lutinusa albo luteiny i 3 x 2 tab duphastonu
Będziesz mogła czuć się mega bezpiecznie przy nim!!!Ten co z tyłu to mojNa tym zdjeciu sie wydaje maly bo ten co jest podnoszony jest dla mnie jakims olbrzymem
Ja przy nim to jakas miniaturka az sie go boje a on to wykorzystuje i mnie specjalnie peszy
Łukasz nalezy do klubu i robi pozwolenie na bron. Mowi ze musi bronic rodziny![]()