Daraa_94
Fanka BB :)
No nie ma reguły na to wszystko ale chyba rzeczywiście nie myśleć... U mnie wczoraj spokojna głowa by przulytulankach a jak są te płodne to już myśli czy się udało...Daria to nie od tego zależy . W miesiącu kiedy zaciazylam było tylko jeden raz . Bo mieliśmy gości i nie było kiedy i czasu . Tylko akurat wtedy też 1szy raz nie myślałam ten cykl akurat uznałam za stratny wiesz jakie było moje rozczarowanie oczywiście pozytywne. zatestowalam w razie "w" 2 dni przed okresem biel myślę no ale czego się spodziewałam jak tylko raz było i jeszcze tak żeby było hehe to był 12dpo potem w 13dpo nie testowalam bo temp spadła z 37.15 do 36.90 myślę @ nadchodzi na następny dzień 14dpo temp poszła do góry aż do 37.20 myślę co jest zatestowalam i taki wyraźny test był ze szok . Wyraźny ale kontrolna kreska była mocniejsza. Lekarz mi mówił ze jak temp spada przed okresem a potem szybuje do góry to wtedy jest implantacja zarodka wiec u mnie implantacja była na przełomie 12/13 dpo a 14 juz piękny test . Potem 16 lub 17 dpo to już dwie piękne krechy grube. Wiec wiem po sobie ze testować najwcześniej 14dpo ale jak tu być spokojnym przez te całe 2 tyg długie tygodnie u mnie się ciągną te dni jak żadne