Ruda08
Fanka BB :)
Dokładnie .. najchętniej to bym codziennie na usg chodziłaMam to samo ciagle towarzyszy mi obawa.
Idę 10.02 na prenetalne jak na odstrzał a codziennie się zastanawiam cZy [emoji173]️jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dokładnie .. najchętniej to bym codziennie na usg chodziłaMam to samo ciagle towarzyszy mi obawa.
Idę 10.02 na prenetalne jak na odstrzał a codziennie się zastanawiam cZy [emoji173]️jest...
Przytulałam z całych sił !Mam już[emoji22] 2,5
Oto mój depresyjny dzień [emoji22]
Rozumiem, mam nadzieję, że szybko się to zacznie i skończyTeż wiem że są takie przypadki, szczególnie że w najbliższej rodzinie męża jest tylko jedna dziewczynka, siostra męża chora genetycznie. Pozatym ma dwóch synów więc z męskim genem nie wydaje się być problemu..zarodek był wolniejsza blastka a takie w 60% są genami żeńskim, a beta przyrastajaca w szybszym niż średnim tempie też może wskazywać na gen żeński. To oczywiście nie jest sztywna reguła a tendencja ale przemawia za tym właśnie..
Chciałbym aby to poronienie było już za mną aby ból nie złapał w najmniej oczekiwanym momencie tzn przy moim synu, bo on to źle przeżyje..
A no tak, pisałaś ze na nocki czasami pracujesz, dajesz rade wytrzymać do rana w sensie czy się dobrze czujesz?
To już jestes wprawionaNo pracuje na 3 zmiany wiec co 3tyg mam nocki: tydzień popołudniówek,tydzień poranków i tydzień nocek i tak w kółko. Za chwile 4 lata będzie jak pracuje w takim trybie.
Ja mieszkam w Niemczech kochana, więc pewnie nazwa kliniki i tak Ci nic nie powie (Amedes). U mnie nie było żadnych przeciwskazań. Od czasu punkcji do pierwszego usg było wszystko super... Dlatego byłam optymistycznie nastawiona. Mój Partner jest 25 lat starszy ode mnie, u niego była niska jakość plemników czy coś takiego. Mamy jeszcze 2 zamrożone. Ale nie wiem czy przy następnej próbie brać te mrożone czy nowe.. Normalnie nie mogę w to uwierzyćPrzykro mi ;( ale zobacz, zadziało się za pierwszym razem. Gdzie sie leczycie? Jakie wskazania do in vitro?
U mnie prawie to samo... Pęcherzyk rósł, widziałam już bijące serduszko i nagle po tygodniu przestało bić.. Drugi zarodek w ogóle nie urósłCo to za kuzwa ginekolog. Masakra szkoda slow![]()
Kochana gratulacje .Bedzie dobrze tym razemDziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrostprzyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli![]()
Oj strasznie mi przykro. Musialo ci byc bardzo ciężkoU mnie prawie to samo... Pęcherzyk rósł, widziałam już bijące serduszko i nagle po tygodniu przestało bić.. Drugi zarodek w ogóle nie urósł![]()