reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny, czy castagnusa bierze się aż do momentu zajścia w ciąże ? Czy jak to wyglada? Orientujecie się? I czy którejś z Was pomógł?
Wiem, ze już kiedyś był ten temat ...

reklama
Cieszę się, bo w czwartek jade w koncu do ginekologa, po 3mcznej przerwie...
Napisałam sobie liste badań, ktore chciałabym zrobic, ale póki co zdam się na lekarza, porozmawiam z nim jak on to widzi, może coś zaproponuje- bo jest tego sporo.
Chcialabym zeby ten rok, był tym szczęśliwym w koncu...

Hej dziewczyny :) na forum jestem od zeszłego roku jednak udzielałam się na innych wątkach :)

Czy któraś z Was po zażywaniu euthyroxu i dostinexu zaszła w ciążę? Jak to u Was wygląda/ło?

Mój mąż musi jedną próbkę do poradni mukowiscydozy zanieść. :) A u nas w labo nic nie mówią, że 3 dni tylko, żeby 3 próbki z różnych miejsc przynieść do książeczki. Mimo wszystko moim zdaniem bzdurą są te badania sanepidowskie bo co z tego,że zrobisz badanie jednego dnia jak za tydzień się zarazisz i nikt cię o to nie zapyta, bo masz książeczkę ważną ileś tam czasu. :D

Ale kiedyś robiło się raz kał na cale życie a teraz każdy pracodawca w dowolnym czacie może Ci zlecić zrobie kupska.

A tak w ogóle to ile czasu ważne są badania? Np AMH ? Bo te hormonalne to pewnie mogą się zmieniać co miesiąc ? Ostatnie robiłam w listopadzie...

Hej dziewczyny :) na forum jestem od zeszłego roku jednak udzielałam się na innych wątkach :)

Czy któraś z Was po zażywaniu euthyroxu i dostinexu zaszła w ciążę? Jak to u Was wygląda/ło?
Ja zażywam euthyrox od 1.5 (czyli od momentu kiedy straciłam ciąże w 8tyg.) ponieważ później wyszło, ze mam podwyższone tsh, a-TG i a-TPO i od tamtej pory cisza...

Na stronie producenta piszą coś takiego:

Perły Księżniczki odpowiednie są dla kobiet cierpiących z powodu:
- infekcji: grzybiczych i bakteryjnych,
- zakażeń wirusowych (HPV),
- nawracających infekcji intymnych o różnym podłożu,
- nadżerki,
- mięśniaki,
- torbiele jajników,
- endometrioza.

Unikalny skład tamponu „Guifu Bao” pomaga w likwidacji przyczyn infekcji zwalczając zagnieżdżone grzyby, bakterie i wirusy. Złuszczanie nabłonka pozwala na jego głęboką regenerację i „wypełnienie” nadżerek. Terapia wymaga zastosowania pełnej kuracji Perłami. Kosztuje ok 150 zł... 🧐🧐🧐
No nie wiem ja tam średnio ufam takim. cudom...tak samo jak na nowy wynalazek do domowej inseminacji

reklama
Do góry