Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż musi jedną próbkę do poradni mukowiscydozy zanieść.A u nas w labo nic nie mówią, że 3 dni tylko, żeby 3 próbki z różnych miejsc przynieść do książeczki. Mimo wszystko moim zdaniem bzdurą są te badania sanepidowskie bo co z tego,że zrobisz badanie jednego dnia jak za tydzień się zarazisz i nikt cię o to nie zapyta, bo masz książeczkę ważną ileś tam czasu.
![]()
Ja zażywam euthyrox od 1.5 (czyli od momentu kiedy straciłam ciąże w 8tyg.) ponieważ później wyszło, ze mam podwyższone tsh, a-TG i a-TPO i od tamtej pory cisza...Hej dziewczynyna forum jestem od zeszłego roku jednak udzielałam się na innych wątkach
Czy któraś z Was po zażywaniu euthyroxu i dostinexu zaszła w ciążę? Jak to u Was wygląda/ło?
Jak wpiszesz w Google to tam wszystko wyjaśnione,to takie jakby tampony oczyszczające, koleżanka mi poleciła się się zastanawiam czy warto bo to trochę kosztujeNiee, a co to takiego ?[emoji848]
Interesujące, tylko w czym to ma pomóc?Jak wpiszesz w Google to tam wszystko wyjaśnione,to takie jakby tampony oczyszczające, koleżanka mi poleciła się się zastanawiam czy warto bo to trochę kosztuje