martini87
Fanka BB :)
Taki mąż to ideałno i zrobił mi niespodziankę, mówi że skoro jestem w Lizbonie to równie dobrze możemy to wykorzystać tam spędzić weekend , wieczorem przyleci![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki mąż to ideałno i zrobił mi niespodziankę, mówi że skoro jestem w Lizbonie to równie dobrze możemy to wykorzystać tam spędzić weekend , wieczorem przyleci![]()
Nooo a męczyły mnie okropne mdlosci aż do 2 trymestru i nie dawałam rady zjeść coś wartościowego. Zazwyczaj biała bułka z czymś tam. I zapychanie później rogalikami, ciasteczkami bo po nich nie chciało mi się wymiotować więc tak ciągnęłam. Wszystko inne mi śmierdziało, nie smakowało.To i u mnie wzielo sie +48 stad wlasnie![]()
8 dni temu powinnam dostaćNie tylko Ty [emoji846] ścieżka z salonu do łazienki jest już wydreptana przeze mnie, że tam pewnie jakieś dobre kilometry w tym tygodniu poszły [emoji846]
A kiedy powinnaś dostać okres?
FarciaraJa na szczęście zaczynałam ciążę z wagą 79, a skończyłam z 82[emoji3] Lekarz prowadzący pytał, czy się odchudzam[emoji23]
Kiedy beta?8 dni temu powinnam dostać![]()
Oj to jest wielka niewiadomaKiedy beta?![]()
No co Ty... Nie ma żadnej możliwości żeby iść zrobić szybko te badanie? Nie możesz się spóźnić do roboty pół h?Oj to jest wielka niewiadoma
O komu dobrze![]()
Ja mam nadzieje rekordu nie pobije ale.... zaczyna sie tak samo .... slodkie, kwasne i najlepiej tluste [emoji14] zeby nie ostatnia dycha na koncie to bym zamowila se gigantyczna tortille ktora jadlabym caly dzien![]()
Nie mam prawa jazdy niestety i nie będę miała czym dojechać do robotyNo co Ty... Nie ma żadnej możliwości żeby iść zrobić szybko te badanie? Nie możesz się spóźnić do roboty pół h?