reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja sobie kupiłam ryż prażony bo też cały czas wciagam....
A pije jak bym kaca miała [emoji28]

Wiecie co szperam sobie po Internecie czytam i oczywiście są różne informacje w jednym ze serce dziecka zaczyna bić 16 dni od zapłodnienia w drugim że 22 dni.
Mam taka malutka, taka tyci tyci nadzieję że może w poniedzielek zobacze to serducho [emoji7][emoji16][emoji847]

Dziewczyny...Jestem nowa tu ... I załamana... Wczoraj robiłam bhcg 8900 , 40dc ,poprzednia ciąża w sierpniu były podobne wartości i obumarła w 8 tc... Jestem załamana....
Betę masz bardzo ładna, ale jaki by to nie był wynik, to jednorazowe sprawdzenie nic nie wnosi, trzeba sprawdzić czy rośnie.. Nic się nie stresuj!

U nas dzisiaj pieczony kurczak z pomidorkami koktajlowymi i opiekane ziemniaczki - czyli popisowe danie mojego męża😅chodzi dumny jak paw, twierdzi że będzie pyszny, bo znalazł jakiś innowacyjny przepis na marynatę 😁😅
Moj sie chwali, ze robi najlepszy bigos na świecie. To prawda, ale przeciez mu tego nie powiem xD

Weszlam i jestem przez was glodna ! :( dopiero mi ta tortilla odeszla [emoji14] chata wysprzatana, trzeba jechac na zakupki :)

Nogi mi w dupe wlaza, kolano napierdala, bo lazienke zmywalam na kolanach [emoji14] nie mozna podnosic ciezarow to mopa odpuscilam. Zaraz odkurzacz puszcze (polecam roombe, szczegolnie przy psie, ktory gubi duuuzo futra) i bedzie git :)

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję. Mam wyrzuty sumienia mega... wiem że nawet jedna fajka może zaszkodzić, choć ja j tak jestem z siebie dumna bo z dnia na dzień przestałam praktycznie palić, a paliłam 10 lat i to paczkę dziennie. Także już sukces! Mam nadzieję że lekarz mnie jak spierdzieli że odechce nie je wszystkiego. Jeszcze żyje nadzieja że samo mnie odrzuci nie sumie jest jeszcze wcześnie [emoji4]
Ja 2 dni temu poszłam do mojego i wzięłam sobie malego buszka bo nie mogłam wytrzymac.. na szczęście obiecal mi że rzuci jak zobaczy 2 kreski zobaczyl i rzuca tzn. ograniczyl chyba do minimum swoich możliwości zobaczymy jak wroci do pracy po urlopie.. potem jedzie w delegację wiec znając zycie popłynie i tyle było by z jego obietnicy ale trzymam kciuki. Za ciebie moja droga również. Zresztą pojdziesz do lekarza to lekarz cie zjebie i sie ogarniesz [emoji1787]

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję. Mam wyrzuty sumienia mega... wiem że nawet jedna fajka może zaszkodzić, choć ja j tak jestem z siebie dumna bo z dnia na dzień przestałam praktycznie palić, a paliłam 10 lat i to paczkę dziennie. Także już sukces! Mam nadzieję że lekarz mnie jak spierdzieli że odechce nie je wszystkiego. Jeszcze żyje nadzieja że samo mnie odrzuci nie sumie jest jeszcze wcześnie [emoji4]
Mi po fajce mdłości przybierają ma sile. Zapalilam jednego rano i od tamtej pory nic. Nie chce obiadu zwrócić. Za dobry był xD

reklama
Wiem kochana jakie są zagrożenia. Ja o ciąży dowiedziałam się w niedzielę, jak pobrali krew zapalilam ostatniego papierosa. Nie paliłam 2 dni. Trzeciego dnia tak mną trzeslo że nie wytrzymałam i zapalilam [emoji22] wyrzuty sumienia okropne... Ale bardzo tym walczę i poprzez 6 dnia zapalilam 4 papierosy [emoji33]
Mieliśmy przypadek dziewczyny w Holandii, paliła cała ciąże - kopciła jak lokomotywa. Urodziła przedwcześnie ledwo uratowali dziewczynkę.... skrajne wcześniactwo. Zastanówcie się nad tym

Do góry