reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

No i wlasnie wszystkie sie boimy tego pierwszego razu a ja coraz blizej i juz sie tak stresuje ze szok. U mnie ten cykl byl pierwszym gdzie wlasnie miałam 32-33 dni cyklu test zrobiłam az 4 dni szybciej niz @ i pojawil się pozytywny dosłownie po 10 sek nawet mocz nie zdążył dojsc do tej drugiej kreski ( chyba kontrolną sie ja nazywa ) a juz bylo widac ze jest ciaza. Albo zaskoczylam pod koniec ostatniego cyklu i dlatego okres byl niecałe 4 dni albo mialam owu zaraz po okresie bo nie ogarniam. Matko szaleje

reklama
A może faktycznie jest ciąża z zeszłego miesiąca. A robiłaś bete ? My już miałyśmy na forum przypadek że dziewczyna zrobiła test i wyszły 2 grube krechy A ciąża z poprzedniej owulacji [emoji4] Zresztą co będę pisać, ona ,założyła ten wątek [emoji4][emoji16]
No i wlasnie wszystkie sie boimy tego pierwszego razu a ja coraz blizej i juz sie tak stresuje ze szok. U mnie ten cykl byl pierwszym gdzie wlasnie miałam 32-33 dni cyklu test zrobiłam az 4 dni szybciej niz @ i pojawil się pozytywny dosłownie po 10 sek nawet mocz nie zdążył dojsc do tej drugiej kreski ( chyba kontrolną sie ja nazywa ) a juz bylo widac ze jest ciaza. Albo zaskoczylam pod koniec ostatniego cyklu i dlatego okres byl niecałe 4 dni albo mialam owu zaraz po okresie bo nie ogarniam. Matko szaleje

Znam to i serdecznie współczuję. Ja od 5 na nogach, ale jeszcze tylko 45 minut w pracy i mogę jechać do kochanego... łóżeczka ;) po drzemce człowiek czuje się jak kosmita, ale trzeba łapać każdą chwilę snu, więc dobrze, że zaliczyłaś chociaż krótki odpoczynek
O matko dziewczyny jak zasnęłam na kanapie, mąż mnie budzi a ja nie wiedziałam jak się nazywam. To wstawanie o 4 mnie wykończy

Znam to i serdecznie współczuję. Ja od 5 na nogach, ale jeszcze tylko 45 minut w pracy i mogę jechać do kochanego... łóżeczka ;) po drzemce człowiek czuje się jak kosmita, ale trzeba łapać każdą chwilę snu, więc dobrze, że zaliczyłaś chociaż krótki odpoczynek

W sumie to mam 2 budziki - pierwszy 3:45 i biorę wtedy lek na tarczyce - muszę brać na czczo, potem zasypiam i drugi budzik 4:40 wtedy już wstaje i mogę coś zjeść przed praca

Robiłam wraz bete 27 stycznia wyszła 2996,00. Wg aplikacji @ miałam dostać 24 stycznia, 21 robiłam test i juz sie pokazało pozytywnie
A może faktycznie jest ciąża z zeszłego miesiąca. A robiłaś bete ? My już miałyśmy na forum przypadek że dziewczyna zrobiła test i wyszły 2 grube krechy A ciąża z poprzedniej owulacji [emoji4] Zresztą co będę pisać, ona ,założyła ten wątek [emoji4][emoji16]

Jak beta z 27 2996. To raczej nie będzie ciąża z tego miesiąc zł jesteś o wiele wyżej niż myślisz. [emoji16] jak termin @miałaś 24 A 27 miałaś prawo 3000 to coś dziwnie... kurde Ale jaja [emoji16][emoji16][emoji23]
Robiłam wraz bete 27 stycznia wyszła 2996,00. Wg aplikacji @ miałam dostać 24 stycznia, 21 robiłam test i juz sie pokazało pozytywnie

reklama
Do góry