Ewcia88
Aktywna w BB
To niewiele przytyłaś. Super! Zazdroszczęno nie wiem w pierwszej ciąży bylo widać po 5 miesiącu. przytylam łącznie 8 kg [emoji5]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niewiele przytyłaś. Super! Zazdroszczęno nie wiem w pierwszej ciąży bylo widać po 5 miesiącu. przytylam łącznie 8 kg [emoji5]
Spokojnie to tylko sen. W ciazy moga sie snic realistyczne sny. Mi sie wczoraj snilo ze maz mnie zdradzaale to tak realistycznie sie snilo ze siedzialam i patrzylam na niego i zastanawialam sie czy go profilaktycznie po łbie nie zdzielic [emoji14]
To niewiele przytyłaś. Super! ZazdroszczęJa przytyłam ok. 20 kg. Nie jadłam słodyczy, ale miałam fazę na brzoskwinie i jakoś nie pomyślałam, że one też mają w sobie sporo cukru [emoji12] To kolejny plus porodu w październiku - trafiamy po drodze na okres świeżych warzyw i owoców [emoji846]
Hahah [emoji23][emoji23] Ja Ci powiem że po tak realistycznych snach mam dziwne uczucie jakby się to działo. I np jak snila mi się kiedyś zdrada miej to męża to na drugi dzień nie mogłam na niego patrzeć tak mnie wkurzal[emoji23][emoji23][emoji23]
no nie wiem w pierwszej ciąży bylo widać po 5 miesiącu. przytylam łącznie 8 kg [emoji5]
To są takie inne kilogramy niż poza ciążą. Przynajmniej ja tak do tego podchodzęO ile bedapo mnie bylo bardzo szybko widac
ale u mnie baaardzo duzo bylo na plusie [emoji23] az wstyd sie przyznac [emoji2960]
W pierwszej ciąży na badaniach połówkowych jeszcze spokojnie mogłam ukryć ciążę. Teraz myślę, że szybciej pójdzie bo mięśnie słabsze.
To są takie inne kilogramy niż poza ciążą. Przynajmniej ja tak do tego podchodzę [emoji12] A ciąża to taki fajny czas, kiedy nie trzeba brzucha wciągać, tylko można go z dumą wypinać do przodu [emoji16]
No mamy zupełnie inne historie, ja ci się nie dziwię że chcesz powiedzieć.Ja w pierwszej to sie dobrze ukrywalam ale to ze wzgledu na to ze bylam mlodziutka i glupiutka... 17 lat... zamiast powiedziec rodzicom to ukrywalam. Mimo ze poczatki byly nienajlepsze i padaly rozne pomysly tak pozniej nigdy nie odmowili pomocy i nie chce zeby byli zawiedzeni tym ze dowiaduja sie na koncu ( tak jak było z zareczynami i planowaniem slubu- na poczatku robilismy wszystko w tajemnicy przed nimi bo balismy sie reakcji - a mialam juz 23 lata )
ja jadłam dosłownie wszystko i tak sie udało. Teraz na macierzyńskim troche mi przybyło i chciałam sie wziasc za siebie na wiosnę a tu psikus. nie wiedziałam ze sie tak szybko uda..To niewiele przytyłaś. Super! ZazdroszczęJa przytyłam ok. 20 kg. Nie jadłam słodyczy, ale miałam fazę na brzoskwinie i jakoś nie pomyślałam, że one też mają w sobie sporo cukru [emoji12] To kolejny plus porodu w październiku - trafiamy po drodze na okres świeżych warzyw i owoców [emoji846]