Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Też Kraków,w tym roku 32[emoji2][emoji2][emoji177]Też 29, też Kraków![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też Kraków,w tym roku 32[emoji2][emoji2][emoji177]Też 29, też Kraków![]()
Ale nas już dużo.
Ja też chce być w tabelce!
Mam 26 lat, jestem z Warszawy, termin porodu z OM to 19.10.2020 r. [emoji4]
Właśnie powtórzyłam betę, pierwsza 14 DPO 384. Trzymajcie kciuki [emoji4] Wyniki około 18:00/19:00 [emoji4]
Witam się nieśmiało![]()
Jeszcze bardzo wcześnie bo końcówka 4 tygodnia (3t+6d) - ale potwierdzone testem i rosnącą betą![]()
Ostatnia miesiączka 13.01.2019 r., wizyta u endokrynologa i ginekologa 14.02.2019 r.Witam poprosze date ostatniej mc i kiedy wizyta
Jeżeli bardzo lubicie kawę, to kupcie kawę dla kobiet w ciąży. Oczywiście nie jest to smak prawdziwej kawy,ale ja ją pije 2x dziennie aby nie zmieniać swoich codziennych rytuałówHej, wstalam i juz dzis niechetnie zrobiłam sobie kawe, czyli od jutra herbatki...piersi zaczely wczoraj boleć, teraz czekam na mdłości
Widzialam, ze o wadze pisalyscie, ja w ostatniej ciazy przytylam najmniej, 12 kg i tez jak zaszlam to nie wiedzac jeszcze o ciąży zaczelam ambitnie krecic hula hopemteraz cwiczylam w sumie caly czas, ale mi waga wraca szybciutko po porodzie. A moja drobinka wazyla tylko 2090g, poniekąd przez moja anemie :/
Nie chcesz się przeprowadzić na mazury i zamieszkać ze mną?Ja już szykuje do pracy jedzenie
Czekoladowe muffiny z gruszką [emoji23]Zobacz załącznik 1079708
Ja kupuje bez kofeiny. Ta mi w ogóle nie podeszła.Jeżeli bardzo lubicie kawę, to kupcie kawę dla kobiet w ciąży. Oczywiście nie jest to smak prawdziwej kawy,ale ja ją pije 2x dziennie aby nie zmieniać swoich codziennych rytuałów [emoji30]