reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak to prawda! Zazdroszczę mieszkania blisko Tatr[emoji173][emoji173][emoji173] Ja muszę jechać 550 km żeby je zobaczyć dlatego jak już jedziemy to na 8 dni zawsze Ale zawsze raz do roku musimy je odwiedzić [emoji173][emoji173]
my tez kochamy gory... dlatego ja tak czesto pisze tutaj, ze jak najwiecej wycieczek w gory zalecane, nawet 1 dniowych. czlowiek nabiera swiezosci, ja zawsze mowie, ze po spacerze w gorach mózg mi sie przewietrzyl... a ze mieszkamy w miejscu gdzie jak jest bezchmurne niebo w lato to widac Taterki z daleka, to i spokojniejsza jestem nawet jak sie napatrze. tak naprawde kazde miejsce, ktore sie wspolnie kocha bedzie tym idealnym... i piekne jest to, ze wspomnien nam nikt nie zabierze... a te wspolne chwile sa w zyciu najwazniejsze bo to one pomagaja zwalczyc natlok obowiazkow i rutyne dnia codziennego.

reklama
Ja swojego meza poznalam przez goscia ktorego poznalam uwaga : na fotka.pl [emoji23] gosciu chcial mnie poderwac, ale nie wyszlo [emoji14] w wielkanoc jezdzilam sobie po miescie i nagle telefon od naszego kolegi(tego z fotki) , wpadaj do nas czego sama bedziesz jezdzic. No to pojechalam, pozniej wyciagneli mnie do klubu no i jakos tak wyszlo ze sie kolo meza trzymalam bo mial zegarek na wierzchu :) 2 tygodnie pozniej mialam urodziny i robilismy u kolegi grilla to zadzwonil do znajomego zapytac czy ja jestem i przyjechal elegancki z rafaello (jedyny prezent tego dnia jaki dostalam) no i później jakos tak wyszlo ze pol roku i mi sie oswiadczyl i tak sobie juz walczymy 4 lata prawie :)
A ja swojego na fejsbuku Ahaha [emoji23][emoji3531]pierwsze co to spytałam ile ma wzrostu bo ja 183 a on ze 193 no to mowie będzie mąż [emoji23]i na pierwszym spotkaniu go wyzwalam a on ze charakterna kobita i po pół roku był pewny, że będę jego żona ale oświadczył się po 9 miesiącach [emoji85]

Ja na mojego męża polowalam chyba z 3 lata. Mijałam go dość często i stwierdziłam, już pierwszy raz jak go zobaczyłam że On będzie moim mężem! [emoji173][emoji173][emoji173] I jest! Historia naszego poznania jest trochę jak z filmu Ale to innym razem wam opowiem [emoji1787] Bo muszę iść DO biedry [emoji1787][emoji1787][emoji23]
A ja swojego na fejsbuku Ahaha [emoji23][emoji3531]pierwsze co to spytałam ile ma wzrostu bo ja 183 a on ze 193 no to mowie będzie mąż [emoji23]i na pierwszym spotkaniu go wyzwalam a on ze charakterna kobita i po pół roku był pewny, że będę jego żona ale oświadczył się po 9 miesiącach [emoji85]

Ostatnia edycja:
A robiłaś od trzech dni? Wcześniej nie? Może dopiero bedzie :) mi Flo pokazuje inaczej niż jest w rzeczywistości, mam owulacje parę dni później niż wylicza aplikacja, więc może i Ty tak będziesz mieć :)
Robiłam najpierw co dwa dni bo były negatywne, 3 dni temu zaczął pojawiać się cień kreski. Mam nadzieję, że owu dopiero się zbliża

reklama
Ja na mojego męża popijalam chyba z 3 lata. Miałam go dość często i stwierdziłam że już pierwsza jak to zobaczyłam że On będzie moim mężem! [emoji173][emoji173][emoji173] I jest! Historia naszego poznania jest trochę jak z filmu Ale to innym razem wam opowiem [emoji1787] Bo muszę iść DO biedry [emoji1787][emoji1787][emoji23]
Hehe. Ja jak mojego zobaczyłam w pracy, to od razu powiedziałam "o, mój chłopak"
I tak chodziłam trzy miesiące,mówiąc siostrze teksty typu "widziałam dzis mojego chłopaka", "mój chłopak przytrzymał mi drzwi, powiedział cześć" itp :D a po paru miesiącach okazało się że ja też mu się podobam i się wygadał koledze, a ten mojej koleżance i Ci nas swatali przez kolejne tygodnie 😂

Do góry