reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny,a macie jakieś wyjaśnienie mojego drugi raz pozytywnego testu owulacyjnego? Bo Wy się znacie na wszystkim :D Możecie mnie też opierniczyc, że robiłam dalej po pierwszym pozytywie ;) teraz nie wiem, czy to znaczy, że pik był dwa razy i owu się przesunęła, czy ja coś przy robieniu sknocilam (chociaż się bardzo starałam nie!), czy nie ma co tym testom ufać 🙉

Dziewczyny,a macie jakieś wyjaśnienie mojego drugi raz pozytywnego testu owulacyjnego? Bo Wy się znacie na wszystkim :D Możecie mnie też opierniczyc, że robiłam dalej po pierwszym pozytywie ;) teraz nie wiem, czy to znaczy, że pik był dwa razy i owu się przesunęła, czy ja coś przy robieniu sknocilam (chociaż się bardzo starałam nie!), czy nie ma co tym testom ufać [emoji86]

To by pewnie mógł tylko monitoring potwierdzić, kiedy faktycznie doszło do owu. Ale jeżeli były działania w okolicach 2 pozytywów to szanse są bardzo duże [emoji2]

Ja tam nie czuje się na swoje prawie 36 [emoji846] pierwsze dziecko urodziłam w ubiegłym roku i mimo, ze moje macierzyństwo jest późne to jesnak nie zmieniałabym tego. Mam stabilizację finansowa, odpowiedniego człowieka u mojego boku ( to mój drugi mąż) , trochę świata zobaczyłam, ale planuje z maluchami tez podróżować, wyszalalam się i poczułam, ze to ten czas [emoji7]
Twoje słowa bardzo pozytywnie na mnie wpływają... pisz mi tak więcej 😘

Mi tez ostatnio lekarz powiedział ze ladna szyjka.
A lekarza mam niczego sobie. Mniej niz 40 lat ma...

Jutro powtórka bety, ide z W. bo chce isc ze mna.

Jak myslicie , na kiedy umowic sie do lekarza?
Mój lekarz preferuje w ten sposób: 6tc żeby sprawdzić czy zarodek prawidłowo się zagnieździł i później 8 tc żeby sprawdzić serduszko.

To by pewnie mógł tylko monitoring potwierdzić, kiedy faktycznie doszło do owu. Ale jeżeli były działania w okolicach 2 pozytywów to szanse są bardzo duże [emoji2]
Niestety, tak jak pisałam wcześniej, przy drugim zaprzestaliśmy starań , bo dostałam tego masywnego zapalenia pęcherza ( które się wzięło niby z nikąd). No i zmartwienie teraz, co jeśli jednak się coś udało, bo ja teraz taka chora :/. Chociaż podejrzewam, że pewnie nic się nie udało, bo chociaż bezobjawowo to już się ta nieszczęsna infekcja musiała po cichu rozwijać :/

Cześć, dziewczyny! Podczytuję Was od jakiegoś czasu, a w ostatnich tygodniach dość intensywnie, starając się przeczytać wszystkie strony, ale jest to spore wyzwanie :D Czasem się zastanawiałam, czy to ja się tylko tak nakręcam, ale dzięki Wam wiem, że nie tylko ja i lepiej mi z tym :D Mamiona wizjami z popkultury byłam przekonana, że zajdę w ciążę od razu jak tylko zacznę się starać. Okazuje się, że wcale nie jest tak łatwo i zaczynam to już przeżywać. Mam 30 lat. Zwlekaliśmy wcześniej, bo praca niepewna, bo finansowo średnio i w sumie teraz myślę, że to było i mądre i głupie (może brzmi nielogiczne, ale myślę, że mnie zrozumiecie😉). Mam do Was miliony pytań, przyjmjecie mnie? :)
Mój rocznik - zapraszam. Tez uważam, ze to mądre i głupie jednocześnie 😀 znam ten ból rozdwojenia myślowego.

reklama
Do góry