Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie nadstawilam się w końcu. Całą noc męczył mnie masakryczny kaszel. Bo ale przynajmniej gorączka już zeszła. Może mąż mi wybaczy nie świętowanie w tym roku.
Plan na dziś - po południu Teatr Małego Widza. Od 2 miesięcy mamy już bilety więc jakoś się trzeba zebrać i iść. Niech młody zazna trochę kultury. Jeśli za bardzo będzie mnie męczyć kaszel to wyjdę z sali i poczekam. Takie spektakle dla maluchów trwają tylko pół godziny więc spoko.
Kochane testowalam dzis.. niestety bielz reszta zastanawialam sie czy testowac wgl ale skoro czasami dziewczyny nic nie czuja ze moga byc w ciazy to zaryzykowalam. Widac mini cien ale juz w nie nie wierze, bo to zwyczajnie kreski fabryczne [emoji2372] Piekna dzis pogoda wiec z moim chcemy ja jakos wykorzystac. Jeszcze nie wiemy jak [emoji23]
Nie ma co. Juz taz pokazalam to 10 osob mnie zjechalo ze widze cos czego nie maPokaz![]()
Chylki jeden tom przeczytałam nawet może być . A za zamkniętymi drzwiami mocna książka!Ja czytałam jutro Hashtag, a siostra czyta jakąś serię o Chyłce? I też polecaJa ostatnio czytałam 'Za zamkniętymi drzwiami', polecam! Nieźle ryje banie[emoji23]
Ooo poleć jakieś miejsceI o to chodzi! Jato w ogóle mam dziwne klimaty, i jeździmy z moim pod namioty na ryby, minimum dwa razy w roku, siedzimy, pijemy i czytamy książki, uwielbiam takie wylogowanie się że świata, zwłaszcza ze tam gdzie jezdzimy nie ma zasięgu![]()
Ja się kompletnie nie wyspałam, córka całą noc urządzała wędrówki ludów [emoji23] Wreszcie od 3 spałam z nią. Planów za specjalnych nie mamy na dziś, tym bardziej, że mąż już mnie zdążył wkurzyć [emoji23]