Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Mam na piątek 8dc
No to super jak się udało w tym cyklu sprawdzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam na piątek 8dc
Dziekuje KochanaTrzymam kciuki, żeby hsg wyszło prawidłowo.![]()
Ja chyba tez bym musiała sobie zbadać homecysteine i kwas, bo nigdy nie badałam. Ale w piątek bede mieć hsg to gin hormony ma badac, zobaczymy co tam wyjdzie i jak pokieruje dalej. W koncu mam satysfakcję i jestem szczesliwa, ze trafiłam na gina, który leczy a nie tylko każe się staraćNo to się zsynchronizowalysmy, u mnie też 3 dc
Ja za to planuje w przeciągu kolejnych 3 cykli maks ponowic badania prolaktyny i Proga i dołożyć też estriadol, testostron, homocysteine, kwas foliowy, d3, b12.
No i w końcu wysłać mojego na badanie nasienia.
A jak się skonczy u mnis sajgon w pracy po połowie marca to mam już poleconego gina do którego chce się w koncu wybrać i może wreszcie jakis monitoring, moze cos na stymulacje zaleci.
No i przepraszam się od jutra z moim termometrem bo ostatnio to olalam...
Ostatnie miesiące bylam jakas taka mega zrezygnowana, ale chyba powoli wraca mi ten zapal na zadaniowy tryb z początku starań. Owulaki jak jakieś tanie dorwe to też dorzuce zeby porównać z temp.
Zobaczymy ile z tego pozwola mi w najbliższym czasie zrealizować ograniczone finanse i czas![]()
DziekiNo to super jak się udało w tym cyklu sprawdzići nie stresuj sie to szybkie badanko pach ciach
![]()
Na dobre endo ananas! Koniecznie! Najmniej jeden plaster dziennie.Mam 2 pęcherzyki po 18mm na prawym ale endo ok 7... Co bierzecie na wzrost endo?
A o tym pierwsze słyszę..Na dobre endo ananas! Koniecznie! Najmniej jeden plaster dziennie.![]()
Od dawien dawna na tym wątku pojawiał się temat ananasa.A o tym pierwsze słyszę..![]()
Może być z puszki? Właśnie wróciłam z zakupów i nie kupiłamOd dawien dawna na tym wątku pojawiał się temat ananasa.Chodzi o bromelinę zawarta w ananasie.
![]()
Może być, z tym, że z puszki ma większy indeks glikemiczny, zdrowszy jest świeży. A i z puszki nie ma tych środków, a w tym środku jest najwięcej bromeliny.Może być z puszki? Właśnie wróciłam z zakupów i nie kupiłam![]()