reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

To 3 pokoje to u mnie w takim małym miasteczku mieszkania z rynku wtórnego kosztuje ok 240 tyś A mieszkam 10 tyś. Mieście także masakra. Ale okolica ładna bo jest jeziorko i Bardzo zazielenione miasto więc ceny są też kosmiczne [emoji2356] Ja mam mieszkanie 40m 2 pokoje. Tzn były 2 twraz mam salon z aneksem i pokoik, obecnie sypialnia A już nie długo królestwo maluszka Ale stwierdzam że wolę takie mniejsze niż zadluzac się przy takich cenach na raty po 1500 zł miesięcznie A nie korzystać z życia. Teraz już mało kogo stać na kredyt i mieszkanie 3 pokojowe( kuzwa jak to brzmi, nie stać na to by się zadluzyc) [emoji2356][emoji2356][emoji16]
My się będziemy budować ale to kiedyś 😊

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja jestem tylko piesi z kurczaka k mielone haha [emoji23][emoji23][emoji23] Więc też idzie trochę oszczędzić. Ale ogólnie wczoraj byłam w Mili i olej kujawski kosztuje 8 zł [emoji33] A mąż zazyczyl sobie duża milke za którą zapłaciłam 13.99! Ja pierdziele! Przegięcie jakieś. A chleb u Nas w piekarni podrożał z 2.49 na 3.29 porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Mega drogo!! My robimy zakupy w sieci Leclerc, ewentualnie Kaufland, ale to jak pod miastem jesteśmy u rodziny. Ceny nie są takie złe, idzie przeżyć. A pieczywo i mięso w Wierzejkach.

Dziś mój ukochany jak będzie wieczorem wracał od fryzjera przywiezie mi wymarzonego burgera z wołowinką i kimchi 😍😍😍 Nie jadam mięsa na codzień w ogóle, zdarzy mi się od święta, a nagle mnie naszło na tę wołowinę z kapustą 😂 Jutro zaszaleję i zrobię papryki faszerowane na obiad. Może żelaza mi brakuje 😂

Można gotować zupę na porcji rosołowej to praktycznie same kości i nie ma mięsa ;)
Moja mama np gotuje zupę na ćwiartkach kurczaka a potem je wyciąga i robi na obiad np w sosie białym z ryżem, albo potrawkę z kurczaka można zrobić galaretkę z kurczaka z zupy jeśli lubicie i takie tam :)

Eee wole zrobić na maśle lub oleju, niż na kosciach :) A z kurczaka to my jemy tylko pierś - jakieś udka i skrzydełka to nie lubimy. Babrać się w tych kościach itd o nieeee to nie dla mnie. ;)

Ja robię zakupy głównie w biedronce i lidlu i też nie narzekam na jakieś super drogie ceny, można znaleźć różne rzeczy w naprawdę dobrych cenach.
Mega drogo!! My robimy zakupy w sieci Leclerc, ewentualnie Kaufland, ale to jak pod miastem jesteśmy u rodziny. Ceny nie są takie złe, idzie przeżyć. A pieczywo i mięso w Wierzejkach.

Dziś mój ukochany jak będzie wieczorem wracał od fryzjera przywiezie mi wymarzonego burgera z wołowinką i kimchi [emoji7][emoji7][emoji7] Nie jadam mięsa na codzień w ogóle, zdarzy mi się od święta, a nagle mnie naszło na tę wołowinę z kapustą [emoji23] Jutro zaszaleję i zrobię papryki faszerowane na obiad. Może żelaza mi brakuje [emoji23]

reklama
@Verona26
Ja wydałam 45 zł dziś
Kupiłam: pół kilo mięso mielone, 2 jogo naturalne, kilo sera zółtego, 3 kostki masła, kg bananów, pieczywo 2 bochenki - także też nie wyda mi się jakoś dużo i gdzie ta kasa :D

Jeszcze musiałam oddać parówki, bo okazało się, że nie wziełam karty i mi brakło 😂 😂

Może ty jesz za dwoje, dlatego Ci dwoji się rachunek ;)

Do góry