HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ale ona ma roczek j nawet nie chodzi.
To czemu już do żłobka musisz ja oddać? Nie będziesz na l4?
Edit/ Już doczytałam
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ona ma roczek j nawet nie chodzi.
Oj właśnie mi przypomniałaś że jutro tłusty czwartek i ja jakiegoś paczusia wciągnę [emoji6]No chemię też tak kupuje i z reguły chłopa biorę żeby to dźwigał (nie mamy auta) i kupuje chemię na zapas jak widzę, że się coś kończy
Ja nic nie pichce. Chce spróbować pączka robionego przez właściciela kawiarni. On jest z zawodu cukiernikiem i robi pyszne desery a pączka u niego nie jadłam![]()
Kochane u nas chleb w piekarni kosztuje 7,40 a mieszkania za mniej niż 200 tys nie kupisz..
W Waw jak patrzyliśmy ostatnio dwupokojowe na końcu miasta ale niedaleko metra i blisko do mamy to 50 m2 za pół miliona w stanie surowym [emoji23][emoji23][emoji23]
Termin miesiączki się zbliża a mnie tak zakłuję w pochwie czasem i mokro że masakra. Co do zakupów bo przeważnie co drugi dzień jeżdżę po produkty spożywcze a chemia raz dwa razy w miesiącuJutro tłusty czwartek, pichcicie coś?? U mnie pewnie teściowa narobi oponki więc nie muszę robić
![]()
To czemu już do żłobka musisz ja oddać? Nie będziesz na l4?
Edit/ Już doczytałam
Dlatego jak się okaże, ze wszytsko z ciąża jest ok to jej nie oddam. Uważam, ze roczne dziecko jeśli jest możliwość powinno być z matka
No niestety leki podobnie jak zywnosc, ceny kosmos. My mamy wspolne pieniadze z P. wiec nasz system taki, ze jednej karty nie dotykamy w ogole a z drugiego konta probujemy zycJa dzis w aptece kupujac tylko ampulki do inhalacji, priobiotyk i szampon dla meza zaplacilam 85 zl a nawet nie wzielam nic na przeziebienie dla niego... lepiej noe liczyc ile sie codziennie wydaje![]()
Bardzo chciałabym się tak nauczyć robić zakupy raz w tygodniu. Planować posiłki itd. bo na życie szczególnie jedzenie wydajemy astronomiczne kwoty.No niestety leki podobnie jak zywnosc, ceny kosmos. My mamy wspolne pieniadze z P. wiec nasz system taki, ze jednej karty nie dotykamy w ogole a z drugiego konta probujemy zycjak sie nie uda, to wtedy przelewamy z tego nieruszanego jakas kwote. Na zakupy spozywcze wydajemy okolo 1000zl miesiecznie na nas dwoje. Z tym, ze zakupy rpbimy raz w tygodniu takie duze. Probowalam codziennie to niestety nie na nasza kieszen bo zawsze dokupowalam cos extra i koszta niemal podwojne.