reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Niestety czasem i takie dni beda. ale to minie. hormony narazie szaleja bo organizm musi przyzwyczaic sie do pojawiajacego sie dzidziusia. z czasem bedzie tylko lepiej :)
Oby bo męczące to bardzo :( Rano szłam do szpitala do dziadka i płakałam w drodze na piosenkach Eda Sheerana, a potem chodziłam wściekła cały dzień nie wiadomo o co xD

Oby bo męczące to bardzo :( Rano szłam do szpitala do dziadka i płakałam w drodze na piosenkach Eda Sheerana, a potem chodziłam wściekła cały dzień nie wiadomo o co xD
kochana, do drugiego trymestru jak dla mnie ciaza to nieustajacy PMS. ja plakalam z byle powodu, o wszystko, najpierw plakalam bo wydawalo mi sie, ze np moj P. mnie zasmucil, potem plakalam, bo jednak nie mialam racji i on np nie powiedzial nic co mogloby wywolac moje lzy, a potem plakalam, z bycia złą sama na siebie za ten poprzedni placz. no nie idzie tego ogarnac haha.

Hahaha... najgorsze jest to że chcesz nad tym zapanować Ale nie możesz... I mnie to mega wkurza, co pogłębia mój poprzedni atak nerwowy [emoji23][emoji23][emoji2356]
kochana, do drugiego trymestru jak dla mnie ciaza to nieustajacy PMS. ja plakalam z byle powodu, o wszystko, najpierw plakalam bo wydawalo mi sie, ze np moj P. mnie zasmucil, potem plakalam, bo jednak nie mialam racji i on np nie powiedzial nic co mogloby wywolac moje lzy, a potem plakalam, z bycia złą sama na siebie za ten poprzedni placz. no nie idzie tego ogarnac haha.

Ja się ostatnio popłakałam bo mój się śmiał ze nie pojde już na mecz. I wiecznie się wkurzam o wszystko 😢 a i jak nie jestem wrażliwa tak jadąc na slub w sobotę popłakałam się słuchając piosenki w radio 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

Boże jakbym czytała o sobie 😂 To dziś mój napisał że sobie screena zrobi z moich smsów gdzie wypisywałam o swoich emocjach, że ja już nie dam rady tak czekać długo na to bicie serduszka, że ja potrzebuję dobrej jednej wiadomości i że nie mogę martwić się wszystkimi i wszystkim, a zaraz potem że ja wiem, że wszystko ma swój czas i trzeba zaczekać, ale jestem strasznie niecierpliwa i chciałabym wszystko na już a nie mogę i że mam dość 😂😂😂🤷🏼‍♀️🤰🏼 Ubaw miał ze mnie niezły 😂

reklama
Ja się ostatnio popłakałam bo mój się śmiał ze nie pojde już na mecz. I wiecznie się wkurzam o wszystko 😢 a i jak nie jestem wrażliwa tak jadąc na slub w sobotę popłakałam się słuchając piosenki w radio 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️
Och dziewczyny a ja myślałam, że to tylko ja tak mam! Ja to już sama ze sobą wytrzymać nie mogę! Dobrze, że jutro wizyta u tego nowego gine o 10:00, to może mnie uspokoi 😂

Do góry