HappyBabyMama
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokladnie! najpiekniejsze co mozna dostac od losu ❤ z kazdym dniem milosc do tej kruszynki bedzie coraz wieksza. I moment, w ktorym dowiadujesz sie, ze pod Twoim serduszkiem bije serduszko tego malenkiego czlowieczka, za ktorego od tej chwili jestes juz odpowiedzialna to chyba jeden z najcudowniejszych w zyciu.To jest po prostu niesamowite to co dzieje się w nas i w naszych sercach. To jest po prostu cud![]()
PowiedziałamO opryszczce powiedz lekarzowi. O której wizyta?
Cudowne wiadomościDZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Dopiero teraz czuję, że moje życie ma sens. Tak jakbym zawsze była tylko po to żeby być mamą... Wiem, że nie wszystkie kobiety tak czują, ale ja tak czułam zawsze i teraz tylko mam tego potwierdzeniedokladnie! najpiekniejsze co mozna dostac od losu ❤ z kazdym dniem milosc do tej kruszynki bedzie coraz wieksza. I moment, w ktorym dowiadujesz sie, ze pod Twoim serduszkiem bije serduszko tego malenkiego czlowieczka, za ktorego od tej chwili jestes juz odpowiedzialna to chyba jeden z najcudowniejszych w zyciu.
w moim liceum byly 2 zajebiste panie wozne, jak szlo sie do nich po tabletke na bol glowy to zawsze mowily: NAJLEPSZY NA BÓL GLOWY JEST STOSUNEK PLCIOWYJeju dziewczyny jak mnie głowa dziś bolitragedia jakaś..
DZIEWCZYNY! Bije serduszko!! Już po wizycie!! Pan doktor jest CUDOWNY. Już się umówiliśmy na następną wizytę w przyszłą sobotę, na poród na Żelaznej tam gdzie chciałam, mam kartę ciąży, mam zrobić już badania krwi!! Z USG wychodzi 5t6d czyli kilka dni starsza ciąża, ale w przyszłą sobotę ostatecznie potwierdzimy, termin porodu 20.10.2020 [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA!!!
Haha dokładnie!! Dzięki!!!Siedzę na paznokciach i rycze orzez ciebie!!!! Cieszę się mega!!!! Tamta panią doktor pozdrawiamy środkowym palcem
I zapominamy o pindzie![]()
Gratki
W robocie jestem więc nie da radyw moim liceum byly 2 zajebiste panie wozne, jak szlo sie do nich po tabletke na bol glowy to zawsze mowily: NAJLEPSZY NA BÓL GLOWY JEST STOSUNEK PLCIOWYtakze chlopa za fraki i troche dobrego seksu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo
![]()