sara931223
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na prawdę to nie wiem. Po objawach owu wydaje mi się, że w niedzielę a jeśli cykl będzie taki jak zwykle to koło przyszłego piątku dopiero.Ja nie liczę juz na szczęście. Chciałabym ze @ juz przyszła ale niestety się nie zapowiada. Mój najdłuższy cykl to był 31... wiec dziwnie w tym miesiącu (nie miałam nigdy cyklu bez wcześniejszych plamień). Ale za Ciebie trzymam kciuki [emoji2]u Ciebie kiedy powinna przyjść @?
Coś tam się przebija. Ale dobrze zrozumiałam, że miałaś okres w terminie tylko słabszy? Chyba najlepszym wyjściem będzie beta w Twojej sytuacji, rozwieje wątpliwości
Długie masz cykle?Tak na prawdę to nie wiem. Po objawach owu wydaje mi się, że w niedzielę a jeśli cykl będzie taki jak zwykle to koło przyszłego piątku dopiero.
No okres miałam w terminie tylko o wiele słabszy i krotszyCoś tam się przebija. Ale dobrze zrozumiałam, że miałaś okres w terminie tylko słabszy? Chyba najlepszym wyjściem będzie beta w Twojej sytuacji, rozwieje wątpliwości![]()
Ok 34 dni. Owu zwykle była 21-22 DC a tym razem o wiele wcześniej jeśli dobrze myślę (nie robiłam testów owu w tym miesiącu) więc przypuszczam, że i okres wczesniej może przyjść.Długie masz cykle?
Ok, tylko wydaje mi się, że w takiej sytuacji kreska powinna być już bardziej widoczna. Ale wiadomo jak to z testami bywa dlatego beta najpewniejsza.No okres miałam w terminie tylko o wiele słabszy i krotszy
Tylko jeśli by się nie udało to dlaczego coś pokazało?Ok, tylko wydaje mi się, że w takiej sytuacji kreska powinna być już bardziej widoczna. Ale wiadomo jak to z testami bywa dlatego beta najpewniejsza.
ObojętnieOk tak zrobię! Dziękuje za wytłumaczenie. A powiedz mi jeszcze proszę, czy dobrze rozumiem, ze przy badaniu tarczycy nie ma znaczenia dzień cyklu?
Z testami jest różnie, nieraz pokazują wynik falszywie dodatni, albo są interpretowane po czasie sugerowanym przez producenta. Też uważam, że beta da wynik rozsądzającyTylko jeśli by się nie udało to dlaczego coś pokazało?