Ja polecam test owulacujny Clearblue 2dni, trzeba zamówić przez Internet bo w aptekach bardzo rzadko bywa, zawiera 10 testów. Nie należy do tanich bo 80zł ale jak dla mnie niezawodny

. Najlepiej mieć aplikacje na telefonie która mniej więcej pokazuje kiedy masz dni płodne i kiedy zbliża się owulacji... ja mam mapkę Flos. W dniach kiedy pokazywała na szanse dni płodnych/owulacji robiłam test. Jak test wskazuje puste kółeczko brak owulacji a jak usmiechnieta buzke jest owulacja . Następnie bzykanko przez 3 dni i ciąża jest

jak masz bardzo nie regularne cykle to możesz oprócz tego testu Clearblue kupić też zwykłe testy w aptece dużo tańsze one tak jak test ciążowy pokazują kreseczki raz bardziej wyraźne jak owulacji się zbliża albo bardzo blade jak jej nie ma. I tak możesz monitorować swój cykl, jak zobaczysz że kreseczki na tych zwykłych iaskach są prawie identycznej grubosci/tak samo wyraźne, zrób test Clearblue I zobacz czy uśmiechnięta buźka się pojawi (Wtedy nie będziesz tak szybko tracic tych droższych testow)