Karolina*87
Fanka BB :)
Wlasnie przeczytałam opis dotyczący kobiet w ciąży.. k...a oszaleje jutro czekajac na wyniki.. mam nadzieje, że juz jestem po tej chorobie długo... ale sie zestresowalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie Kochana, 3mam mocno kciuki za Ciebie,!Oby i u nas było dobrze... Choroba dziadka, a teraz to... Nie przeżyję drugiej tragedii...
W tym samym dniu.Ja pierdziele a ja mam dwa koty jutro ide na te wszystkie badania długo sie czeka na wyniki są jakies skomplikowane, że czeka sie dluzej niż zwykłej krwi czy sa w tym samym dniu ?
Dlatego ja przed nic nie czytałam.Wlasnie przeczytałam opis dotyczący kobiet w ciąży.. k...a oszaleje jutro czekajac na wyniki.. mam nadzieje, że juz jestem po tej chorobie długo... ale sie zestresowalam
Ja też tak myślałam... Mam pecha... Może ciąża nie jest mi pisana...Wlasnie przeczytałam opis dotyczący kobiet w ciąży.. k...a oszaleje jutro czekajac na wyniki.. mam nadzieje, że juz jestem po tej chorobie długo... ale sie zestresowalam
Będzie dzidziuś będzie.Ja też tak myślałam... Mam pecha... Może ciąża nie jest mi pisana...
Na Karowej bo tam skierowała mnie gin do której chodziłam prywatnie.A w jakim byłas szpitalu? Ja też takiego szukam w Warszawie
No i jak przetrwałaś ten dzień
Dzieki. Troche mnie uspokoilas. Zaczynam swirowac...Ja w zeszły piatek 6+6 i byl tylko pęcherzyk. Zalamalam sie zupelnie i caly weekend sie martwiłam. Poszlam dzisiaj 7+4 i jest zarodek z bijącym sercem, wiec spokojnie![]()