Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie chwilowe, spokojnie.Dziewczyny jak ja się dziś wystraszyłam, rano pojechałam do pracy. Od progu już zaczęło mi być niedobrze do tego mega ból podbrzusza raczej stały ból nie skurcze - tak mi się wydaje. Jak już wypłynęły resztki progesteronu przeszedł ból i przeszły mdłości...piersi mnie nie bolą. Boje się czwartku [emoji22][emoji27]
@Netiaskitchen To może kiedyś uda się spotkaćJa z Wawy, tylko z drugiego końca miasta dojeżdżam
Ale nie pisałaś, że miałaś podany 2d zarodek? Ja po 3d miałam sprawdzić 12dpt chociaż dziewczyny pisały że długo czekałam.Ooo... To razem raźniej. To pojadę jutro bo to gdybanie nas męczy. Też już liczyłam, że jutro byłby 7dpt jakbym miała we wtorek transfer blastki ale dziś nie chciałam ryzykować i liczę, że jak się udało to coś się powinno ruszyć. A zastrzyk z ovitrelle miałam 4 dni (18go lutego) przed transferem, więc już nie powinien mylić wyniku.
I za Ciebie też mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo i raczej nie nadrobie ..... U mnie nic szczegolnego sie nie dzieje narazie zrobilam tylko cytologie i czekam na okresale widze ze tu musze gratulowac necia wiedzialam ze ci sie uda ciesze sie gratuluje.
bardzo bardzo bardzo nawet wczoraj w warszawie cie wypatrywalam
no i oczywiscie jeszcze bardziej gratuje klaudiaanita poprpstu wuedzialam ze tak bedzie chyba bedzie pakiet
ale bym cie wyaciskala teraz ciesze sie tak jak byloby to moje bedziesz miala piekny dzien kobiet no normalnie wspaniale noga byc jednojajowe albo 2dziewczynki albo 2 chopcow znam taki przypadek. Ale kurcze noralnie az tak pozytywnie z twojego sCEscia sie poplakalam czy do transfru procz wirusoligii powtarzalas jakies badania? Ja wlasnie widzialam ze w kilince w kielcach niektorzy lekarze z lodzi maja przyjmowac. Moze i mi sie niedlugo poszczesci. Ale to jeszcze troche. Mozesz w klinice jutro podpytac o te badania? Czy tylko wirusologiei cytologie czy cos jeszcze i czy chlamydie trzrba u nich czy u siebie wiescieoge zrobic ? Bo na sama chlamydie to noe oplaca mi sie jechac tam kurcze ciesze sie
Mozna płacić kartaHej dziewczyny jutro jadę do Łodzi, możecie mi powiedzieć czy można tam płacić karta czy tylko gotówka?
No właśnie tyle osób mówi o tym odkurzaczu, ale niestety nasz odkurzacz jest od jakiegoś czasu w nowym mieszkaniu i mamy teraz tylko tego robota. Niby mega bo sam sprząta ale nosa nie wyczyści.Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.
Do noska? Czy buzi?Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.
Pasza to na masęGdyby to bylo lekarstwem na moje in vitro jadla bym je na tony![]()
Trzymaj się dzielnie. Myślę ze będzie wszystko dobrzeHej dziewczynki. Ja wylądowałam w szpitalu z krwawieniem. Lekarz zrobił usg stwierdził że wszystko dobrze ale zostawił mnie na obserwacje. Bardzo się boje[emoji22][emoji22]