reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak ja się dziś wystraszyłam, rano pojechałam do pracy. Od progu już zaczęło mi być niedobrze do tego mega ból podbrzusza raczej stały ból nie skurcze - tak mi się wydaje. Jak już wypłynęły resztki progesteronu przeszedł ból i przeszły mdłości...piersi mnie nie bolą. Boje się czwartku [emoji22][emoji27]
To pewnie chwilowe, spokojnie.

Ooo... To razem raźniej. To pojadę jutro bo to gdybanie nas męczy. Też już liczyłam, że jutro byłby 7dpt jakbym miała we wtorek transfer blastki ale dziś nie chciałam ryzykować i liczę, że jak się udało to coś się powinno ruszyć. A zastrzyk z ovitrelle miałam 4 dni (18go lutego) przed transferem, więc już nie powinien mylić wyniku.

I za Ciebie też mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ale nie pisałaś, że miałaś podany 2d zarodek? Ja po 3d miałam sprawdzić 12dpt chociaż dziewczyny pisały że długo czekałam.

Czesc dziewczyny dawno mnie nie bylo i raczej nie nadrobie ..... U mnie nic szczegolnego sie nie dzieje narazie zrobilam tylko cytologie i czekam na okres:( ale widze ze tu musze gratulowac necia wiedzialam ze ci sie uda ciesze sie gratuluje. :) bardzo bardzo bardzo nawet wczoraj w warszawie cie wypatrywalam :) no i oczywiscie jeszcze bardziej gratuje klaudiaanita poprpstu wuedzialam ze tak bedzie chyba bedzie pakiet:) ale bym cie wyaciskala teraz ciesze sie tak jak byloby to moje bedziesz miala piekny dzien kobiet no normalnie wspaniale noga byc jednojajowe albo 2dziewczynki albo 2 chopcow znam taki przypadek. Ale kurcze noralnie az tak pozytywnie z twojego sCEscia sie poplakalam czy do transfru procz wirusoligii powtarzalas jakies badania? Ja wlasnie widzialam ze w kilince w kielcach niektorzy lekarze z lodzi maja przyjmowac. Moze i mi sie niedlugo poszczesci. Ale to jeszcze troche. Mozesz w klinice jutro podpytac o te badania? Czy tylko wirusologiei cytologie czy cos jeszcze i czy chlamydie trzrba u nich czy u siebie wiescieoge zrobic ? Bo na sama chlamydie to noe oplaca mi sie jechac tam kurcze ciesze sie

Póki co jeszcze sama w to wszystko nie wierzę
Jesteśmy bardzo szczęśliwi
Ale trzeba poczekać do usg..mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dowiemy się co tam się kryje
Tulę Cię wirtualnie!i wiem że Wam też się uda ❤️
Nie powtarzałam nic więcej a chlamydie tak jak dziewczyny piszą możesz zrobić gdziekolwiek
Tak w klinice zmiany zmiany 🙈

Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.
No właśnie tyle osób mówi o tym odkurzaczu, ale niestety nasz odkurzacz jest od jakiegoś czasu w nowym mieszkaniu i mamy teraz tylko tego robota. Niby mega bo sam sprząta ale nosa nie wyczyści.
Ale jak sie przeprowadzomy to chyba kupię ten aspirator. Bo naprawde słyszałam tylko dobre opinie i Ty to właśnie potwierdziłaś ☺️
To o imbirze, miodzie i cytrynie to nam 2 tygodnie temu coś podobnego polecił nowy pediatra i racja, jakoś młody szybciej doszedł wtedy do siebie niż ja. Dzis jakoś o tym zapomniałam, wiec dobrze ze mowisz, będę powtarzać. Młody niestety z tych niechętnie pijących więc dziś i pomelo bylo grane i arbuz i sok Kubuś i herbatka owocowa i w jedzeniu przemycałam wodę. Cokolwiek byle wypił trochę wiecej niz zwykle. Na razie śpi. Oby dziś spalo mu się lepiej niż wczoraj 🙏🙏🙏
Ja też idę bo jutro dlugi dzień i podbrzusze zaczynam czuć, pewnie odzywa się po tej całodniowej siłowni

Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.
Do noska? Czy buzi?

reklama
Do góry